Εκείνος κρατούσε όλες τις τσάντες ενώ εκείνη περπατούσε λίγο πιο πίσω - Στην Μύκονο Πατούλη και Χολέβας

Νέες φωτογραφίες από τα στενά της Χώρας

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Εκείνος κρατούσε όλες τις τσάντες ενώ εκείνη περπατούσε λίγο πιο πίσω - Στην Μύκονο Πατούλη και Χολέβας

Η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας μένουν μόνιμα στην Μύκονο για την καλοκαιρινή περίοδο λόγω της συνεργασίας τους. Η πρόεδρος της Unesco βορείων προαστίων, άνοιξε το δικό της κατάστημα μόδας, όπου πουλάει τα ρούχα που έχει σχεδιάσει αλλά και αξεσουάρ μεγάλων σχεδιαστών (δείτε το εσωτερικό του).

Βέβαια, εκτός από συνεργάτες, δημοσιεύματα τους θέλουν σε σχέση, ενώ η ίδια η Μαρίνα σε δηλώσεις της καλεσμένη στο Πρωινό δεν τα διέψευσε, βέβαια ούτε και τα επιβεβαίωσε.

Στην Μύκονο λοιπόν είναι μαζί και πολλές φορές ο φωτογραφικές φακός τους έχει απαθανατίσει, όπως πριν λίγες ημέρες όπου ήπιαν το ποτάκι τους στην μικρή Βενετία.

Οι νέες φωτογραφίες με Χολέβα - Πατούλη

Πρόσφατα, Μαρίνα Πατούλη και Βλάσης Χολέβας απαθανατίστηκαν να περπατούν στην χώρα. Ο σχεδιαστής περπατούσε μπροστά κρατώντας όλες τις τσάντες, ενώ η πλέον επιχειρηματίας ήταν πίσω του μαζί με μια φίλη της.

Μαρίνα Πατούλη Βλάσης Χολέβας Μύκονος

Μαρίνα Πατούλη Μύκονος

Η αποκάλυψη της Μαρίνας Πατούλη για τη σχέση της με το Γιώργο

Όπως έγινε γνωστό, το προηγούμενο Σάββατο 28/5 η Μαρίνα Πατούλη έπεσε θύμα ληστείας στη Μύκονο περνώντας δύσκολες ώρες τις τελευταίες μέρες. Η επιχειρηματίας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και την Άννα Ζηρδέλη και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη και πως έχει αφήσει τα δυσάρεστα πίσω της.

«Κάποιο βράδυ που ήμουν εδώ στο μαγαζί, κάποιοι μπήκαν στο σπίτι μου, παραβίασαν τον χώρο και πήραν την μισθοδοσία των υπαλλήλων, ένα αγαπημένο κόσμημα το οποίο είχε συναισθηματική αξία για μένα και αποχώρησαν. Πήραν μια καδένα αλλά τώρα έχω την επέτειο γάμου με τον πρώην σύζυγο οπότε θα αντικατασταθεί. Χωρίσαμε αλλά αυτό τι σημαίνει; Έχουμε επέτειο, δεν παύει να υπάρχει μια οικογενειακή ζωή» σχολίασε η Μαρίνα Πατούλη.