«Για αυτό μετανιώνεις;!» - Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού με αφορμή δηλώσεις για την Κακαράτζουλα

Λίγες δηλώσεις στάθηκαν αφορμή να ξεσπάσει

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Για αυτό μετανιώνεις;!» - Έξω φρενών η Φαίη Σκορδά στον αέρα του Πρωινού με αφορμή δηλώσεις για την Κακαράτζουλα

Το πρωί της Παρασκευής 3/6 στον αέρα του Πρωινού, υπήρξε ένταση στο πάνελ και πιο συγκεκριμένα έντονη αντίδραση της Φαίης Σκορδά σχετικά με δηλώσεις για την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου (δείτε εδώ τη νέα εντυπωσιακή της εικόνα) και της επίθεση που είχε δεχτεί με βιτριόλι είχε συγκλονίσει ολόκληρο το Πανελλήνιο.

Η δράστιδα βρίσκεται στις φυλακές και η εκπομπή έπαιξε δηλώσεις μίας πρώην συγκρατούμενης, η οποία περιέγραψε τη ζωή στις φυλακές και για το αν παρακολουθεί τις συνεντεύξεις της Παλιοσπύρου.

Οι δηλώσεις συγκρατούμενης της γυναίκας που έριξε βιτριόλι στην Ιωάννα

«Γενικά είναι ένας μορφωμένος άνθρωπος, ο οποίος έχει ένα επίπεδο και σε καμία των περιπτώσεων αν δεν γνώριζα το περιστατικό, δε θα πίστευα ότι το έχει διαπράξει εκείνη. Είναι επιλεκτική, έχει χιούμορ, φαίνεται ότι είναι ένας άνθρωπος με ερεθίσματα, είναι εύστροφη και σίγουρα αν κολλήσει το μυαλό σε κάτι δε μπορείς να το ελέγξεις. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι ίσως να υπήρχε σοβαρός λόγος γι’ αυτό που έκανε.

Πιστεύω ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, επειδή κατέστρεψε εκτός από τη ζωή της Ιωάννας Παλιοσπύρου και τη δική της. “Δεν θα το ξαναέκανα” μου είχε πει. Αισθάνεται πολύ άσχημα επειδή έχει φέρει την οικογένειά της σε πολύ δύσκολη θέση. Οι άνθρωποι που τη ξέρουν και την έχουν στηρίξει, δεν την έχουν αφήσει. Αυτό είναι κάτι που μας το αναφέρει πολύ συχνά. Εάν γνώριζε ότι θα περνούσε αυτόν τον Γολγοθά, δεν θα το έκανε».

Αυτά λοιπόν άκουσε η παρουσιάστρια και εξερράγη, μην μπορώντας να πιστέψει αυτά που άκουγε!

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου αποκαλύπτει πόσα κιλά έχασε

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μετά την εντυπωσιακή φωτογραφία της που προκάλεσε "χαμό" στο Instagram, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό, θέλησε να συνομιλήσει με το κοινό της και να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα που τους απασχολούν. Έτσι, πραγματοποίησε ένα Q&A, και όσα ανέφερε από τη μία πλευρά συγκινούν και από την άλλη δίνουν δύναμη σε κάθε άνθρωπο που παλεύει με τα δικά του προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα, εξήγησε πως αυτό το διάστημα πέρασε μία δύσκολη φάση που την επηρέασε αρνητικά στην ψυχολογία της, αλλά θέλει να συνεχίσει να προσπαθεί και θα συνεχίσει να το κάνει μέχρι να καταφέρει να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια στη ζωή της.

Πολλά από τα ερωτήματα που δέχθηκε αφορούσαν τη νέα της εικόνα, σχετικά με το αν πονάει ή με το πως βρίσκει την αυτοπεποίθηση που φαίνεται πως έχει και, πραγματικά, της "βγάζουμε το καπέλο". Καθημερινά αποδεικνύει πως είναι μία αληθινή μαχήτρια.

Ιωάννα Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά στο Instagram

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου κάνει Q&A

Το μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Το δυνατό μήνυμα της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά στο κοινό της

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου απαντά για όλα

Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου