«Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη» - Σούσουρο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη» - Σούσουρο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη

Η Σία Κοσιώνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκαν οι πανελλαδικές εξετάσεις όπου είδαμε τους μαθητές των ΓΕΛ να κάνουν πρεμιέρα δίνοντας το μάθημα της Νοελληνικής Γλώσσας.

Μεταξύ άλλων, η γνωστή δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ αποφάσισε να κάνει ένα throwback από την εποχή που έδωσε κι εκείνη Πανελλήνιες. Μεταξύ άλλων, στην ανάρτησή της έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτή είμαι εγώ το 1998. Παρά πολύ πιεσμένη και τσαντισμένη πάνω από το γκρι βιβλίο της ιστορίας γιατί προφανώς κάποια απόστροφο θα είχα ξεχάσει να παπαγαλίσω σωστά και θα το είχα πάρει πάλι από την αρχή. Στα παιδιά που δίνουν αυτές τις μέρες Πανελλήνιες, καλή επιτυχία και ηρεμία. Έχω χάσει πάρα πολλές αποστρόφους έκτοτε και όλα καλά!».

Η ανάρτηση της Σιας Κοσιώνη

Σούσουρο με την ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη - «Μας έχει δώσει μεγάλη χαρά»

Η Σία Κοσιώνη είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media μιας και της αρέσει ιδιαίτερα τις ημέρες που απέχει από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Πιο συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος και η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ (αποκαλύφθηκε το επόμενο επαγγελματικό της βήμα) δημοσίευσε μέσα από τον λογαριασμό της στο instagram μια ανάρτηση όπου ανέφερε πως μετέτρεψε το μπαλκόνι της σε μποστάνι, κάτι που έδωσε σε όλη την οικογένεια μεγάλη χαρά.

Μεταξύ άλλων, η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της: «Μποστάνι στην πόλη; Ε ναι λοιπόν! Μια μικρή μεγάλη απόφαση που αξίζει να πάρεις! Γιατί, μποστάνι στην πόλη σημαίνει ομορφότερη πόλη, ομορφότερες πολυκατοικίες, καθαρά και δωρεάν λαχανικά, καλύτερη ψυχολογία, χαρά και μάθηση για τα παιδιά.

Τολμήστε το στο μπαλκόνι και στην ταράτσα σας. Εγώ το έκανα και μας έχει δώσει μεγάλη χαρά. Και εκτός από χαρά και κάμποσες φράουλες ως τώρα!».