Δίκη Λιγνάδη: Συνελήφθη ο άνθρωπος που μαγνητοσκοπούσε τη διαδικασία

Δείτε αναλυτικά τι συνέβη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δίκη Λιγνάδη: Συνελήφθη ο άνθρωπος που μαγνητοσκοπούσε τη διαδικασία

Οι σημερινές (3/6) εξελίξεις σχετικά με την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη φαίνεται πως δεν έχουν τέλος μιας και από το πρωί της Παρασκευής είχαν συγκεντρωθεί άτομα τα οποία έκαναν ειρηνική διαμαρτυρία εναντίον του.

Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» έγινε γνωστό πως η δίκη διεκόπη καθώς ένας άγνωστος εισέβαλλε μέσα και άρχισε να βιντεοσκοπεί την δίκη.

Μάλιστα, ο άνθρωπος που βιντεοσκοπούσε συνελήφθη λίγο αργότερα όπου υποστήριξε πως ο λόγος που το έκανε ήταν διότι είχε πρόβλημα όρασης. Για την ώρα, ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει φύγει από την έδρα και περνάει την διαδικασία από το αυτόφωρο.

Οι τελευταίες εξελίξεις για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη

«Γνώριζαν πού πήγαιναν, είναι όλοι συνυπεύθυνοι»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα η Τιτίκα Στασινοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη συνεργασία της με τον Δημήτρη Λιγνάδη και για τις καταγγελίες που τον αφορά περί βιασμού και παρενόχλησης, ενώ νωρίτερα βγήκαν στο φως τα email του ηθοποιού με την πρώην του.

Το σχόλιο της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

Με τον Λιγνάδη έχετε συνεργαστεί…

Ναι, έχουμε δουλέψει με τον Λιγνάδη και η συνεργασία μας ήταν άψογη. Κι εκείνος κύριος και ταλαντούχος. Για έναν άνθρωπο τόσο ικανό, είναι λογικό να στενοχωριέμαι. Δε τους άφηναν ήσυχους. Τους προκαλούσαν. Ίσως πίστευαν ότι θα έρθουν πιο εύκολα τα πράγματα στην καριέρα τους αν ήταν κοντά σε αυτούς τους ανθρώπους. Δεν απαλλάσσω των ευθυνών αυτούς που έκαναν αυτά τα πράγματα, αλλά και οι άλλοι γνώριζαν πού πήγαιναν. Είναι όλοι συνυπεύθυνοι.

Το σχόλιο της Τιτίκας Στασινοπούλου για τον Δημήτρη Λιγνάδη