Κυριακή, 07 Αυγούστου 2022 | Επικοινωνία

Super Κατερίνα: Αποχωρεί από την εκπομπή της Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Τι συμβαίνει

Super Κατερίνα: Αποχωρεί από την εκπομπή της Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος;
News 03.06.2022 14:44
Από Ελένη Ζουγανέλη

Περίεργα είναι τα πράγματα στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπως ήδη σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Όπως ειπώθηκα στο Love It, φαίνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις είναι πολλές ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να έρθουν σε αντιπαράθεση on air και οι τόνοι να ανέβουν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν το έχει μαζί της...

Τι συμβαίνει με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Σύμφωνα με το Love It, ο Ανδρέας Μικρούτσικο όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στο πλατό του Super Κατερίνα. Βέβαια, οι δρόμοι του δεν θα χωρίσουν με τον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις, παρά μόνο με την εκπομπή.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση...

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε Καινούργιου και Μικρούτσικο

Σε μια ιδιαίτερη συζήτηση προχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος. με την Κατερίνα Καινούργιου. Αφορμή στάθηκε η έντονη λογομαχία τους στον αέρα της εκπομπής προκειμένου να σχολιάσει η παρουσιάστρια την υπόθεση της Πάτρας καθώς και τον καυγά του Γιώργου Καλλιακμάνη με τον Πέτρο Κουσουλό.

Α.Μ. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι συμμετέχω, όποτε συμμετέχω… Θα μου κριτικάρετε κάθε μου κουβέντα; Τουλάχιστον να την αρθρώνω.

Κ.Κ. Με ρωτάει όμως όλος ο κόσμος αν έχεις κάτι προσωπικό μαζί μου. Δεν συμμετέχεις όποτε συμμετέχεις, είσαι πάντα στην εκπομπή και είσαι πιο πάνω απ’ όλους μας.

Α.Μ. Ναι. Άφησε με όμως να ξέρω κι εγώ ακριβώς τι μάχη δίνω μερικές φορές για να πω την άποψή μου. Συμφωνώ σε αυτό που λες, αλλά να συμφωνείς και σε αυτό που λέω.

Κ.Κ. Θεωρείς ότι είναι μαζί μου, ότι είναι δικό μου λάθος αυτό;

Α.Μ. Είναι λάθος της εκπομπής. Από εκεί και και πέρα ποιανού είναι εγώ δεν έχω έρθει εδώ για να το δω. Έχετε όλοι αφτιά (σ.σ. ακουστικό), εγώ δεν ξέρω τι σας λένε. Εγώ ξέρω κάποιες στιγμές -είναι σκληρό το ρήμα αλλά εγώ θα σας το πω- τι υφίσταμαι. Κάποιες στιγμές.

Εκεί, λοιπόν, αν μου το αποκωδικοποιήσεις θα σου πω ποιος δεν με αφήνει, ποιος δεν μιλάει… Εγώ έχω μια άποψη είτε είναι η εκπομπή ψυχαγωγική, είτε είναι κοινωνική, ολοκληρωμένος διάλογος όχι μονόλογος. Σύνθεση αντίθετων απόψεων.

Κ.Κ. Γιατί δεν πας να το συζητήσεις μετά με τον Κοκλώνη που είναι παραγωγός και με τον Θέμη Μάλλη που έχει την επιμέλεια της εκπομπής;

Α.Μ. Με τον Κοκλώνη έχω ραντεβού να συζητήσουμε να έρθει στην τελευταία εκπομπή να τραγουδήσει. Εάν μιλάς που έφυγα πριν, έφυγα να πάω να αλλάξω πουκάμισο, διότι μπροστά σε αυτό το εκθαμβωτικό που φοράς νιώθω φτωχός συγγενής.

Κ.Κ. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που σέβομαι και με αυτές τις αρχές έχω μεγαλώσει από το σπίτι μου και ειδικά τους ανθρώπους που είναι μεγαλύτερης ηλικίας και έχουν μια τεράστια πορεία. Δεν θέλω να περάσει λεπτό προς τα έξω σε κανέναν ότι εγώ δεν σέβομαι τον Αντρέα Μικρούτσικο.

Α.Μ. Αυτά που λες έρχονται σαν επακόλουθο, σαν να σου έλεγα σε κοιτάζω στα μάτια και σε κατηγορώ ευθέως. Σου απαντάω για να είμαι ειλικρινής, δεν ξέρω την πηγή του κακού, γιατί δεν ξέρω τι ακούνε τα αφτάκια σας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ακραίο περιστατικό στον αέρα του Super Κατερίνα - Έξαλλος ο Μικρούτσικος έφυγε από το πλατό

«Κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να λέγονται δημοσιογράφοι...» - Άγριο ξέσπασμα του Μικρούτσικου στο Super Κατερίνα

Share