"Κόλαφος" ο Γιώργος Παράσχος: «Καλύτερα σερβιτόρος, παρά στο... Survivor»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» όπου μεταξύ άλλων δεν δίστασε να αναφερθεί και για το Survivor 5 καθώς αποκάλυψε πως του είχε γίνει πρόταση.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως: «Μου έγινε και μια πρόταση από ριάλιτι και φυσικά και είπα όχι. Το ριάλιτι νομίζω ότι είναι μια έκθεση προς την άσχημη πλευρά. Δεν έχω και υπομονή πολύ. Εγώ αν δω ότι κάποιος δεν είναι φυσιολογικός και δεν έχει την λογική πάνω του, δε κρατιέμαι.

Και επειδή δεν θα ήθελα να εκτεθώ έτσι, τόσο πολύ άσχημα, γιατί λίγο πολύ όλοι έχουμε τα νεύρα μας, προτιμώ να φαίνομαι μέσα από την δουλειά μου.»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου

«Συνάδελφος μου πρότεινε να βγάλω πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού»

Ο Γιώργος Παράσχος παραχώρησε συνέντευξη και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Love it» του ΣΚΑΪ όπου μέσα σε όλα ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι συνάδελφός του, του πρότεινε να αγοράσει χαρτί εμβολιασμού αντί 300 ευρώ. (Δείτε εδώ τα χθεσινά κρούσματα κορωνοϊού 21/9)

Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κόσμος που δεν έχει κάνει το εμβόλιο, εντάξει είναι δικαίωμά του… Έχω μια προσωπική εμπειρία. Είχα μαζευτεί σε τραπέζι με κάποιους συναδέλφους και ένας με πλησίασε και μου πρότεινε να αγοράσω αυτό το παράνομο χαρτί και του λέω χτύπησες λάθος πόρτα, έχω κάνει το εμβόλιο», είπε αρχικά ο Γιώργος Παράσχος.

Ο Γιώργος Παράσχος συνέχισε: «Μου είπε ότι πρέπει να στείλω σε αυτόν ένα μήνυμα με τα στοιχεία μου κι εκείνος θα τα στείλει εκεί που πρέπει να τα στείλει κι εκείνοι θα επικοινωνούσαν μαζί μου, για να κάνω 300 ευρώ κατάθεση. Όχι σε λογαριασμό τράπεζας, αλλά σε άλλον λογαριασμό που δεν θυμάμαι και μετά από 3-4 μέρες το χαρτί θα ερχόταν στο κινητό μου».

«Για να με πείσει μου είπε και ονόματα ηθοποιών και τραγουδιστών που είναι αρνητές του εμβολίου και μου έκανε εντύπωση γιατί ορισμένοι ηθοποιοί παίζουν σε σίριαλ, στο θέατρο και σε εκπομπές και εντυπωσιάστηκα πάρα πολύ».