Full in love η Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό από τον Mike - Χαμογελάει στα πόδια του καλού της

Ο έρωτας είναι εδώ

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Full in love η Τσαγκρινού μετά τον χωρισμό από τον Mike - Χαμογελάει στα πόδια του καλού της

Η Έλενα Τσαγκρινού είναι πολύ καλά στα προσωπικά της αφού μετά τον χωρισμό από τον Mike, ο νέος έρωτας δεν άργησε να έρθει. Επειδή λοιπόν οι δημόσιες εμφανίσεις με τον νέο της σύντροφο έπαιρναν και έδιναν, τα μέσα είχαν αρχίσει να μιλάνε γι αυτό.

Έτσι λοιπόν και η τραγουδίστρια προτίμησε να μην κρύβεται πίσω από το δάχτυλο της και αποφάσισε να φανερώσει τη σχέση της με τον Dj Stephan και στο εξής οι κοινές τους αναρτήσεις στα social media άρχισαν να διαδέχονται η μία την άλλη. Και αυτή φορά μέσα από ένα story τους βλέπουμε φουλ ερωτευμένους να φιλιούνται αγκαλιά.

Η Έλενα Τσαγκρινού στην αγκαλιά του Dj Stephan

Έλενα Τσαγκρινού

Η Τσαγκρινού "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή της για τον νέο σύντροφό της

Η Έλενα Τσαγκρινού εντοπίστηκε σε βραδινή έξοδο από την κάμερα του Happy Day και μίλησε "ανοιχτά" για πρώτη φορά για την νέα της σχέση, ενώ σχολίασε και την πιο "καυτή" της εμφάνιση, η οποία έχει αλλάξει γενικότερα μετά τον χωρισμό της.

Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δήλωσε πως περνάει πολύ όμορφα σε αυτή την περίοδο της ζωή της και πως οι νέοι έχουν αφήσει πίσω τους τις απόψεις που κυριαρχούσαν γύρω από την σεξουαλικότητα στις εμφανίσεις μίας γυναίκας, με την ίδια να τονίζει πως ως ποπ καλλιτέχνης αυτού του είδους οι εμφανίσεις είναι λογικές και γι' αυτό μόλις πραγματοποίησε μία.

«Είναι ωραίο να περνάς καλά, εύχομαι σε όλους σας να περνάτε καλά» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που όλοι οι νέοι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι είμαστε απενοχοποιημένοι από το sexiness. Κι εγώ ως ποπ περσόνα έκανα κάτι σέξι».