«Ήταν να κάνω οικογένεια αλλά προέκυψε ένα...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου

«Έχω μάθει να ζω μόνη μου»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν να κάνω οικογένεια αλλά προέκυψε ένα...» - Η άγνωστη αποκάλυψη της Ελένης Κοκκίδου

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στην Μαρία Ανδρέου παραχώρησε πρόσφατα η Ελένη Κοκκίδου. Η γνωστή ηθοποιός που έχει μείνει κυριολεκτικά μισή αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην επιτυχία της σειράς Μην αρχίζεις τη μουρμούρα και το πρόβλημα υγείας που την είχε οδηγήσει στο χωρισμό.

Οι δηλώσεις της Ελένης Κοκκίδου

Το Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα έκλεισε 9 σεζόν. Αποτελεί φαινόμενο και κωμική σειρά να προβάλλεται για τόσα χρόνια…

Και θα πάει και για δέκατη! Δέκα χρόνια πιστοί στην κωμωδία, με τεράστια αγάπη κι αποδοχή από τον κόσμο. Αυτό που ζούμε είναι μεγάλο δώρο. Προσωπικά μιλώντας, η τηλεόραση μου έδωσε μια μεγαλύτερη αγκαλιά και χαρά στη ζωή μου. Πέρα από τη θεατρική, έχω πλέον και μαι πιο μεγάλη οικογένεια, την τηλεοπτική. Ξέρετε, στη ζωή μου ήταν να κάνω οικογένεια αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Κατόπιν, δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίον να συγκλίνουν οι ζωές μας.

Τα παιδιά είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ κάποιον επειδή απλώς είναι καλός άνθρωπος για να αποκτήσω παιδιά μαζί του. Έχω μάθει να ζω μόνη μου και αν είμαι ευχαριστημένη, δεν μελαγχολώ, ούτε στενοχωριέμαι. Η οικογένειά μου, λοιπόν, είναι οι συνάδελφοί μου κι οι φίλοι μου.

undefined

Η περιπέτεια που πέρασε η Ελένη Κοκκίδου με την υγεία της

Πώς περάσατε στην πανδημία;

Ήμουν από τους προνομιούχους. Δύο μήνες έμεινα μέσα στο σπίτι μου στην πρώτη καραντίνα και για εμένα αυτό ήταν πολύ περίεργο έως κι ανακουφιστικό. Μετά από πολύ καιρό ξεκουράστηκα, έπεσαν οι ρυθμοί μου, έκανα την καραντίνα χωρίς άγχος. Δεύτερη καραντίνα δεν έζησα, γιατί οι τηλεοπτικές σειρές και τα γυρίσματα δεν σταμάτησαν. Αυτό σου έδινε μια ελευθερία αλλά πλέον όταν άκουγες για τόσους νεκρούς καθημερινά, για χιλιάδες κρούσματα, η ψυχολογία σου ήταν άσχημη.

Όλο αυτό μου επανέφερε μνήμες από μια τραυματική εμπειρία που είχα στα 40 μου, όταν είχα πάθει βαριά πνευμονία. Ξύπνησα τότε στην εντατική, χωρίς να έχω καταλάβει πότε έγινε, ούτε πως έφτασα εκεί. Ευτυχώς, ήταν σχεδόν πλήρης η ίασή μου. Γενικώς όλο αυτό που βιώσαμε ήταν πολύ μεγάλο σοκ από όπου και να το πάρεις. Δεν περάσαμε μια ευτυχισμένη περίοδο. Για αυτό ευγνωμονώ τον Θεό για τη «Μουρμούρα». Το ότι πήγαινα στη δουλειά μου μαζί με κάτι βόλτες στη φύση, ήταν η διέξοδός μου.