Στιγμές ευτυχίας για την Ντάνη Γιαννακοπούλου - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ορέστη

Η πιο κομψή νύφη

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για την Ντάνη Γιαννακοπούλου - Παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Ορέστη

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι νέα και πολύ ταλαντούχα ηθοποιός την οποία γνώρισε καλύτερα το ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά ''Ήλιος''. Τα σχόλια που απέσπασε ήταν πάρα πολύ καλά και τώρα με το τέλος της σειράς, η ηθοποιός έχει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για τον εαυτό της.

Μέσα στα σχέδια που ήθελε να εκπληρώσει και όλο ακυρωνόταν ήταν ο γάμος με τον αγαπημένο της Ορέστη. Με τον καιρό και τις συνθήκες να τους ευνοούν πια, το ζευγάρι παντρεύτηκε την Παρασκευή 3/6 με πολιτικό γάμο. Η πρώτη φωτογραφία τους μαρτυρά τόσο την ευτυχία τους αλλά και το πόσο κομψή νύφη ήταν η Ντάνη.

Παντρεύτηκε η Ντάνη Γιαννακοπούλου

Γάμος Ντάνη Γιαννακοπούλου

Λίγα λόγια για την ηθοποιό

Η Ντάνη Γιαννακοπούλου είναι ηθοποιός. Γεννήθηκε το 1986 (ηλικία 36 χρονών) στην Αθήνα. Μέχρι επτά ετών μεγάλωσε στο Γαλάτσι κι έπειτα στην Κηφισιά. Έχει σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν και ΜΜΕ στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αρχικά σπούδασε Επικοινωνία και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στη συνέχεια ταξίδεψε στη Γαλλία για μεταπτυχιακό. Η αγάπη της για το θέατρο την έφερε πίσω στην Ελλάδα για να σπουδάσει υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν (2010 - 2013) και να παρακολουθήσει τρεις φορές το σεμινάριο για υποκριτική του Ανδρέα Μανωλικάκη.

Ντάνη Γιαννακοπούλου

Εκτός από το θέατρο έχει συμμετάσχει και σε τηλεοπτικές παραγωγές, όπως η σειρά "Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα" (ΑΝΤ1) και "Έλα στη θέση μου" (Alpha). Δείγμα της δουλειάς της στο θέατρο είναι οι παραστάσεις Ρομπέν των δασών (2017), Το τρίτο στεφάνι (2020), Άγριος σπόρος (2016), Ποιος φοβάται τη Βιρτζίνια Γουλφ (2019).

Στην τηλεόραση συμμετείχε στις σειρές Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα (2016), Ήλιος (2020), Έλα στη θέση μου (2016).