Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε δίαιτα για να χάσει κιλά - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

«Πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια αποφάσισα να χάσω κιλά»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ξεκίνησε δίαιτα για να χάσει κιλά - Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Παπακυριακού έκανε δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο γνωστός παρουσιαστής απάντησε για τον Εκατομμυριούχο, το “The 2night Show”, τα νούμερα τηλεθέασης (δείτε πως τα πάει ο Εκατομμυριούχος), ενώ αποκάλυψε επίσης πως έχει ξεκινήσει δίαιτα για να χάσει κιλά.

«Ο Εκατομμυριούχος ήταν ένα τηλεπαιχνίδι που το είχαν στα συρτάρια. Δεν ήμουν σίγουρος, ελπίζω στην επιτυχία. Το βιώνουμε με επιτυχία γιατί ήταν παρατημένο. Πέραν ότι κοιτάω τα νούμερα, γιατί είμαι… αριθμολάγνος, έχει γίνει σαν ίωση. Έχει 400- 500 συμμετοχές την ημέρα το παιχνίδι. Τα επεισόδια θα συνεχιστούν και τον Σεπτέμβριο. Δεν γνωρίζω εάν θα μεταφερθεί ο Εκατομμυριούχος το σαββατοκύριακο, όταν επιστρέψει το ”Ράδιο Αρβύλα”», ανέφερε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει.

«Σαν παρουσιαστής είμαι μαχητής, πηγαίνω όπου με θέλουν, σε όποια ζώνη. Όταν βρέθηκα 27 χρόνων απέναντι στην Ελένη Μενεγάκη, δεν έφερα αντίρρηση. Ένα αγόρι 27 χρόνων να πάει σε μία γυναικοκρατούμενη ζώνη, ήταν δύσκολο. Δεν είναι δουλειά όταν πηγαίνεις «safe». Το «The 2night Show» θέλω να το κάνω μέχρι τα βαθιά γεράματά μου», ανέφερε στη συνέχεια.

Η αποκάλυψη του Αρναούτογλου για τη δίαιτα που ξεκίνησε

«Ξεκίνησα μία διατροφή πριν 15 ημέρες, αλλά δεν θέλω να το λέω, γιατί πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια αποφάσισα να χάσω κιλά. Περάσαμε πολύ δύσκολα στο μαγαζί με τον κορωνοϊό και την ακρίβεια, με τα ρεύματα, με τους υπάλληλους. Θέλω να δώσω μέσα από την καρδιά μου, συγχαρητήρια στους ανθρώπους που έχουν επιχειρήσεις και επιβιώνουν, δηλαδή πραγματικά υποκλίνομαι», εξομολογήθηκε.

«Μεγαλώνω τον γιο μου με το να του εξηγώ ότι...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όπου μίλησε για όλους και για όλα. Συγκεκριμένα, ο ίδιος πέρα από την επιτυχία που σημειώνει με την εκπομπή «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχο», αναφέρθηκε και για την επιχείρησή του καθώς έκλεισε έναν χρόνο.

«Το αποφάσισα γιατί έχω τεράστια αποτυχία σε κάθε φορά που προσπάθησα να επιχειρήσω κάτι επιχειρηματικό». Όσο για το "Ελλάδα έχεις ταλέντο" το οποίο δεν πήγε και τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, ανέφερε πως: «Το ένα δεν πήγε τόσο καλά, περίμενα να πάει πολύ καλύτερα.

Δηλαδή θεωρώ ότι όλα τα show έχουν υποστεί μια πτώση τρελή. Δεν ξέρω γιατί, σαν να ο κόσμος να έχει γυρίσει την πλάτη του στο show. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πως έχει διαχειριστεί παλιότερα την αποτυχία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Μεγαλώνω τον γιό μου με το να του εξηγώ ότι η ήττα είναι πολύ σημαντική».