MasterChef 6 spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MasterChef 6 spoiler: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής των 50.000 ευρώ

Σε λίγες ημέρες το MasterChef 6 ολοκληρώνεται με τον μεγάλο τελικό. Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος, και η Καλλιόπη Μπεζαντέ (δείτε το βιογραφικό της) είναι οι δυο φιναλίστ που συνεχίζουν να διαγωνίζονται για την πρωτιά, τον τίτλο και το χρηματικό έπαθλο 50.000 ευρώ.

Οι δυο μάγειρες θα έρθουν αντιμέτωποι με πολλές δοκιμασίες τόσο την Δευτέρα 6/6 όσο και την Τρίτη 7/6. Στον Πολιτιστικό Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» με ενθουσιασμό αλλά και αγωνία περιμένουν να δοκιμαστούν σε μία απαιτητική δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, καθώς συγκεκριμένα έπρεπε να δημιουργήσουν τρία περίτεχνα κι απαιτητικά πιάτα, που έμοιαζαν περισσότερο με έργα τέχνης. Το πρώτο είχε βασικό υλικό το σαλιγκάρι, το δεύτερο ψάρι, που ήταν εμπνευσμένο σαν ηλίανθος και το τρίτο ένας μπάμπουρας.

Στην επόμενη φάση των τελικών μαζεύουν τις αποσκευές τους και ταξιδεύουν στην Ιταλία, εκεί όπου θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία δίπλα σε καταξιωμένους chef, μια ανάσα πριν το μεγάλο φινάλε και την ανάδειξη του νικητή.

Αυτό θα είναι ο νικητής του MasterChef 6

Σύμφωνα με τα πρώτα spoils που έχουν κυκλοφορήσει ο παίκτης που θα μαγειρέψει καλύτερα και τελικά θα κερδίσει είναι ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος.

Παναγιώτης Κουμουνδούρος

Η ηλικία, η καταγωγή και η ομοιότητα του Παναγιώτη με τον Πετρετζίκη

O Παναγιώτης έκλεψε τις καρδιές του κοινού ήδη από την οντισιόν του. Πολλοί λένε πως είναι ο νέος «Ακης Πετρετζίκης», αφού όντως μοιάζει πολύ στον διάσημο μάγειρα. Ο νεαρός σεφ, δίνει μια νέα πνοή στην κουζίνα με τις συνταγές και τις ιδέες του και δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε πως μπορεί να έχει την τύχη του Ακη στον πρώτο μαγειρικό διαγωνισμό, δηλαδή να στεφθεί νικητής.

Ο Μανιάτης μάγειρας είναι 28 χρονών και έχει στο μυαλό του μόνο τη νίκη και μάλιστα έχει τονίσει πως αν τα καταφέρει και αγγίξει το μεγάλο έπαθλο, θα ανοίξει το δικό του εστιατόριο. Μέχρι τότε μην τον βλέπετε έτσι ήρεμο και ήσυχο, από μέσα του βράζει και ξεδίνει κάνοντας -τι άλλο;- μαγειρική και cross fit.