«Δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει και νομική» - ''Καταπέλτης'' η Σοφία Μαργαρίτη κατά του Κώστα Παπαδόπουλου

Η απάντησή της στον πρώην συμπαίκτη της και ζαχαροπλάστη

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει και νομική» - ''Καταπέλτης'' η Σοφία Μαργαρίτη κατά του Κώστα Παπαδόπουλου

Η Σοφία Μαργαρίτη βρέθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελένη Τσολάκη και την εκπομπή Open Weekend το πρωί του Σαββάτου 4/6. Μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για το σχόλιο του Κώστα Παπαδόπουλου για τη μήνυση που πρόκειται να καταθέσει η πρώην παίκτρια του Survivor 4 στην Acun Medya.

Οι δηλώσεις της Σοφίας Μαργαρίτη

«Καθείς εφ’ ω ετάχθη», απάντησε η Σοφία Μαργαρίτη στον Κώστα Παπαδόπουλο, μετά τις δηλώσεις του δεύτερου, σχετικά με το Survivor και την Acun Medya.

Όπως γνωρίζουμε εδώ και καιρό, η Σοφία έχει κινηθεί νομικά κατά της Acun Medya λόγω του τραυματισμού της στο ριάλιτι που την ταλαιπωρεί ακόμα.

«Είχα την εντύπωση ότι ο Κώστας ασχολείται με σιροπιαστά και τούρτες, δεν θυμάμαι να έχει σπουδάσει και νομική», είπε η Σοφία Μαργαρίτη στον αέρα της εκπομπής

«Ο Κώστας δουλεύει και στην Acun Medya εκτός από το ζαχαροπλαστείο που έχει; Όλα σήμερα τα μαθαίνω», είπε επίσης η Σοφία Μαργαρίτη.

Οργισμένη η Σοφία Μαργαρίτη με την παραγωγή του Survivor

Δηλώσεις στην εκπομπή Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Δευτέρας (30/5) η Σοφία Μαργαρίτη, λίγο μετά την αποκάλυψη για το εξώδικο που καταθέτει κατά της Acun Medya για τον λάθος χειρισμό που έγινε με τον τραυματισμό της.

H Σοφία Μαργαρίτη τόνισε πως τώρα πρέπει να κάνει ξανά χειρουργείο ενώ είπε πως ενώ παρακαλούσε να την πάνε στο νοσοκομείο, η παραγωγή δεν την άκουγε.

«Ο καθένας από εμάς, όταν αδικείται και θεωρεί ότι εξαπατάται και δεν υπάρχει κάποιος δίαυλος επικοινωνίας με την άλλη πλευρά, έχει δικαίωμα να προσφύγει στην ελληνική δικαιοσύνη και να διεκδικήσει το δίκιο του. Όταν χτύπησα, οι νοσηλευτές εκτίμησαν ότι μπορώ να ξαναπαίξω. Εσείς έχετε δει πλάνα από τον πρώτο τραυματισμό, και όχι από αυτόν που κατέληξα στο χειρουργείο.

Η μόνη αναφορά έγινε από τον Λιανό και όταν δεν ήμουν πλέον στο συμβούλιο. Κάθε μέρα ζητούσα επίμονα να πάω στο νοσοκομείο και με πήγαν μετά από μία εβδομάδα. Οι γιατροί μου λένε τώρα πως πρέπει να ξανακάνω επέμβαση», είπε η Σοφία Μαργαρίτη.