«Ούτε και στον σταθμό της θα λείψει» - ''Καταπέλτης'' ο Βαγγέλης Περρής κατά της Ιωάννας Μαλέσκου

Οι δηλώσεις του δημοσιογράφου

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Ούτε και στον σταθμό της θα λείψει» - ''Καταπέλτης'' ο Βαγγέλης Περρής κατά της Ιωάννας Μαλέσκου

Ο Βαγγέλης Περρής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Τι λες τώρα» και στον Αρτ και μεταξύ άλλων μίλησε γι’ ακόμα μία φορά για την Ιωάννα Μαλέσκου, την οποία φήμες θέλουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός ΣΚΑΙ.

Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Περρή

«Στο Πρωινό, για πρώτο όνομα θα έβαζα την Φαίη Σκορδά, γιατί η ίδια προσκάλεσε τον Γιώργο Λιάγκα στην εκπομπή, και εκείνος αποδέχθηκε την πρόταση. Η Φαίη είναι το πιο ήρεμο και λογικό πλάσμα. Ήταν, είναι και θα είναι η αγαπημένη μου», είπε αρχικά ο Βαγγέλης Περρής.

Ο Βαγγέλης Περρής είπε στη συνέχεια για την Ιωάννα Μαλέσκου: «Δεν είναι καλό να λες κάτι σε κάποιον όταν είναι χαμηλά. Του το λες όταν είναι ψηλά. Καλή επιτυχία στο κορίτσι, καλά μπάνια, καλά μυαλά, όλα καλά να πάνε. Δεν θα μου λείψει η Ιωάννα Μαλέσκου από τον ΣΚΑΙ, αλλά ούτε και στον σταθμό της θα λείψει.

Θα την έβαζα να κάνει βιντεάκια, τα οποία δεν θα τα έχει δει κανένας, θα τα παίζει ο Μουτσινάς, θα έχουν και οι δύο επιτυχία που την έχουν ανάγκη και θα είναι μια σούπερ επιτυχημένη σεζόν. Ο Μουτσινάς έχει ανάγκη τη Μαλέσκου. Πρέπει να γυρίσει στις ρίζες του, είναι μία συνταγή που επαναλαμβάνεται».

Κλείνοντας, ο Βαγγέλης Περρής ανέφερε: «Δεν γελάω με τα αστεία του Μάρκου Σεφερλή. Το φετινό “Ελλάδα έχεις ταλέντο” ήταν… ταλεντάκι».

"Κόλαφος" και ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος για την παρουσιάστρια

Ο ανταγωνισμός φέτος ήταν αρκετά μεγάλος ανάμεσα στις ψυχαγωγικές εκπομπές καθώς πολλές ήταν εκείνες οι οποίες την φετινή τηλεοπτική σεζόν δεν κατάφεραν να σημειώσουν ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης. Μια από αυτές ήταν και η εκπομπή του «ΣΚΑΪ», "Love it" όπου στο τιμόνι της παρουσίασης είναι η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ωστόσο, το τελευταίο διάστημα ολοένα και περισσότερες φήμες την θέλουν την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν να βρίσκεται εκτός. Με αφορμή το συγκεκριμένο γεγονός η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» "τσάκωσε" τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Όλα καλά, μια χαρά, πολύ ωραία ήταν. Τόσο όσο αναφορά την επόμενη σεζόν δεν έχω ιδέα, εμένα η βάση μου έτσι κι αλλιώς είναι το ραδιόφωνο. Τηλεοπτικά θα δούμε, δεν ξέρω δεν έχω ιδέα.

Δεν έχω ιδέα για το Love it, δεν ξέρω τίποτα. Εγώ απλά όσο αναφορά δεν έχω συζητήσει τίποτα ούτε εντός ούτε εκτός. Δεν ξέρω καν ούτε τι θα κάνει η Ι. Μαλέσκου, ούτε τι θα κάνω εγώ».