Δύσκολες ώρες για το Νίκο Κοκλώνη - Βλέπει τη φωτιά από το σπίτι του συγκλονισμένος

Η ανάρτηση στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για το Νίκο Κοκλώνη - Βλέπει τη φωτιά από το σπίτι του συγκλονισμένος

Σήμερα Σάββατο 4/6, νωρίς το μεσημέρι ξέσπασε φωτιά στην άνω Γλυφάδα, που μαίνεται ακόμα. Ξεκίνησε από υποσταθμό του ΔΕΔΔΗΕ στους πρόποδες του Υμηττού, στο τέρμα της οδού Μετσόβου, ενώ λόγω της πυρκαγιάς υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις. Δόθηκε εντολή εκκένωσης σπιτιών στην Άνω Βούλα λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι, μετά την επέκταση της φωτιάς στην Άνω Γλυφάδα, στα όρια με τον Υμηττό, στην περιοχή Πουρνάρι.

Ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος πρόσφατα έκανε μία αποκάλυψη για το νέο του εγχείρημα, είναι αρκετά ενεργός στα social media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, πριν από 3 ώρες περίπου πόσταρε στο instagram το μήνυμα που έλαβε από το 112 της πολιτικής προστασίας, αφού μένει κοντά στην φλεγόμενη περιοχή.

Λίγο αργότερα έκανε ένα ακόμη story από το σπίτι του, το οποίο έχει θέα προς την περιοχή που καίγεται, με ένα ελικόπτερο το οποίο σπεύδει για την κατάσβεση.

Οι αναρτήσεις του Νίκου Κοκλώνη για τη φωτιά στη Βούλα

112 φωτια κοκλωνης

φωτια Κοκλωνης

Ο Κοκλώνης πρόσφατα δημοσίευσε και ένα σοκαριστικό περιστατικό που του συνέβη

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον άντρα που εμφανίστηκε με καραμπίνα στο Σύνταγμα τα ξημερώματα της Τρίτης 31/5.

Όπως φαίνεται από τον λογαριασμό του στο instagram όχι μόνο είχε προαναγγείλει στη δράση του, αλλά μάλιστα είχε απειλήσει και διάφορα πρόσωπα της showbiz, όπως την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Κοκλώνη. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά τις τελευταίες μέρες που η γνωστή παρουσιάστρια δέχεται σχόλια μέσω instagram.

Υπενθυμίζουμε πως ο άντρας συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ μετά από 90 λεπτά διαπραγμάτευσης, καθώς απειλούσε να καταλάβει τη βουλή και να κάνει πραξικόπημα, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυε ύβρεις κατά των βουλευτών.

Μια μέρα πριν το συμβάν είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία είχε προαναγγείλει την επίθεση, ενώ ανάμεσα σε αυτά που έγραφε απειλούσε και celebrities, πέρα από πολιτικούς, όπως τον Νίκο Κοκλώνη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Βασίλη Καλλίδη.
«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Βλαστος Σπυριδων. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός αρμαγεδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.

Είχε απειλήσει Κοκλώνη- Καινούργιου o «Άγγελος του Θεού»

Καλώ πανελλαδική επανάσταση. Λιθοβολισμός σε όσους αναφέρω μέχρι θανάτου. Διαταγη Βασιλέας Μίνωας. Κουμμουνιστάς, αναρχικοί, ρομά, εθνικιστές, πολίτες, αστυνομικοί, στρατιωτικοί, απαγορεύω την έξοδο τους απο την χωρα. Αποκεφαλισμό, λιθοβολισμό δημόσιο μπροστά σε κάμερες. Ο Ηλίας Κασιδιαρης είναι δεξί χέρι του βασιλια συλλαμβανονται όλοι μετά από τον σεισμό και θα ακρωτηριαστουν και καούν με εκτέλεση από μένα. Τιμωρία θάνατος.

Ο Νίκος Κοκλωνης και ο καλιδης θέλανε να τρολαρουν τον βασιλιά και τον Θεό. Αποκεφαλισμό δημόσιος στην πλατεία συνταγματος όλοι οι διάσημοι. Μου κάνει κούκου σας απαντάει ο θεος και θα σας γ@@σω ολους.

Ενημερώστε όλο τον πλανήτη ξεκινάω Πραξικόπημα.

Υ. Σ Η Κατερίνα Καινούργιου απορρίπτεται από βασίλισσα είναι νεκρή μαζί με τους υπόλοιπους. Χειλοπιτα από τον Θεό για ασεβεια τιμωρήθηκε με θάνατο.», έγραψε χαρακτηριστικά.