Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά - Οι φωτογραφίες με την βαφτισιμιά της, τα παιδιά και τον Θεοδωρίδη

Ήταν κούκλα μέσα στο κίτρινο πριγκιπικό φόρεμα της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Δούκισσα Νομικού έγινε νονά - Οι φωτογραφίες με την βαφτισιμιά της, τα παιδιά και τον Θεοδωρίδη

Νονά στην Κρήτη έγινε η Δούκισσα Νομικού και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οικογενειακώς με τα παιδιά και τον σύζυγό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, άφησαν το σπίτι τους και ταξίδεψαν στο νησί όπου έγινε το μυστήριο. Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε είναι πολύ εντυπωσιακές.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορες φωτογραφίες από τα βαφτίσια. Ωστόσο, το βλέμμα μας δεν γινόταν να μην πέσει πάνω της, αφού έδειχνε κούκλα μέσα στο κίτρινο φόρεμα της που την έδειχνε σαν πριγκίπισσα.

Οι φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού από τα βαφτίσια

«Έγινα η νονά της πανέμορφης Αλίκης. Στην ονειρεμένη Κρήτη που τόσο αγαπάω. Να είσαι πάντα φωτεινή», έγραψε στην λεζάντα της, ενώ ανάμεσα στις φωτογραφίες είδαμε και την μητέρα της.

Τα τρυφερά λόγια της Δούκισσας για την οικογένεια της

«Το σώμα μου έγινε καλύτερο όταν γέννησα την Αναστασία. Δεν ξέρω πώς έγινε αυτό. Μήπως είναι οι ορμόνες του κοριτσιού που μέσα μου άλλαξαν τις δικές μου ορμόνες; Δεν ξέρω τι έγινε, πάντως άλλαξε ο μεταβολισμός και έγινα όπως τότε που πήγαινα σχολείο. Δηλαδή ήμουν αδύνατη χωρίς προσπάθεια. Με τον Σάββα, επειδή είχα θηλάσει και αρκετό διάστημα, ήμουν δύο κιλά πάνω από τα φυσιολογικά μου.

Ξαπλώνουμε από νωρίς τα βράδια 9μιση με 10. Δεν μου έχει πει καμιά φορά να βγει έξω με φίλους, αλλά και να μου το πει, από εμένα είναι ελεύθερος αν θέλει. Δεν θέλει να βγαίνει. Το μεσημέρι ίσως βγει, το βράδυ όχι. Εγώ μπορεί και να έχω βγει για ένα φαγητό με τις φίλες μου στα 8 χρόνια που είμαστε μαζί.

Είμαστε 8 χρόνια μαζί, περνάνε γρήγορα, και με πιάνουν τα υπαρξιακά μου. Σκέφτομαι να είμαστε χαρούμενοι, να κάνουμε νέα πράγματα, να μην ασχολούμαστε με μικροπράγματα. Να γελάμε δυνατά και να μην μας νοιάζει τίποτα. Υπάρχει και η καθημερινότητα στην οποία πλέον παίρνουμε ανάσες ως ζευγάρι από τα παιδιά μας», είχε αναφέρει σε συνέντευξη της στην εκπομπή The 2night show.