«Όφειλα να σεβαστώ ότι ήθελε να γίνει πατέρας» - H συγκινητική εξομολόγηση της Γερμανού για τον Ίμβριο

«Στην κρίσιμη στιγμή και οι δυο...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Όφειλα να σεβαστώ ότι ήθελε να γίνει πατέρας» - H συγκινητική εξομολόγηση της Γερμανού για τον Ίμβριο

Η Ναταλία Γερμανού μαζί με τους συνεργάτες της σχολίασαν την συνέντευξη του Πέτρου Ίμβριου, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε το λόγο που δεν απέκτησαν ποτέ παιδί με την παρουσιάστρια όσον ήταν μαζί.

Μετά λοιπόν, από μια ερώτηση συνεργάτη της, η Ναταλία έκανε μια πολύ συγκινητική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής Καλύτερα δεν γίνεται, μιλώντας με πολύ όμορφη λόγια για τον πρώην σύντροφό της.

Η εξομολόγηση της Γερμανού για τον Ίμβριο

«Γεννήθηκε με κάθε κύτταρό του να φωνάζει πως θέλει να γίνει πατέρας. Ήταν γεννημένος με τη στόφα του πατέρα και εγώ αυτό δεν μπορούσα να του το στερήσω. Με τον ίδιο τρόπου που εκείνος σεβάστηκε ότι δεν ήθελαν να γίνω μητέρα, όφειλα με τη σειρά μου να σεβαστών ότι ήθελε να γίνει πατέρα», αποκάλυψε μεταξύ άλλων.

Στήριγμα της η μητέρα της

Η Ναταλία Γερμανού ανήμερα της γιορτής της μητέρας έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δείχνοντας μας μια σπάνια φωτογραφία της κυρίας Εριέττας. Δεν είναι μόνο το στιγμιότυπο, που τραβάει την προσοχή αλλά το όλο νόημα μήνυμα, που έγραψε η παρουσιάστρια.

Είναι γεγονός και το έχει αποκαλύψει σε συνεντεύξεις της η Ναταλία, πως η σχέση με τους γονείς της ήταν για πολλά χρόνια δύσκολη, αφού σχεδόν δεν την ήθελαν. Τα πράγματα φυσικά με τα χρόνια έφτιαξαν κα η ώριμη πλέον εκδοχή αποτυπώνει και δημόσια πως κατάλαβε στο έπακρο τη μαμά της και της συγχωρεί όλα όσα μικρότερη δε μπορούσε.

«Απ τα χεράκια σου δεν έφαγα ποτέ σπανακόπιτα, γεμιστά η κουλουράκια. Ήσουν δεν ήσουν 20 χρονών κορίτσι όταν γεννήθηκα και όχι, ποτέ δεν ήσουν η «κλασσική μαμά». Όμως μου έμαθες τόσα άλλα πράγματα. Μου άνοιξες ορίζοντες.

Σε καμάρωνα πάντα που όλοι σε κοίταζαν και σε χάζευαν.. Τώρα σε καμαρώνω το ίδιο. Τώρα πια, σε καταλαβαίνω κι όλας, πιο μικρή δεν μπορούσα. Σ αγαπώ υπέροχη Εριέττα μου! Μητέρα που δεν σ αλλάζω με καμιά», έγραψε η Ναταλία Γερμανού.