Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Νομικά δεν έχουν δικαίωμα να...» - "Καταπέλτης" ο Γιώργος Θεοφάνους για τους ONE

Οι δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται”

«Νομικά δεν έχουν δικαίωμα να...» -
News 05.06.2022 16:48
Από Δάφνη Επιθυμιάδη

Ο Γιώργος Θεοφάνους παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Καλύτερα δε γίνεται” και στον Νίκο Κανάκη και σχολίασε, γι’ ακόμα μία φορά, την επανένωση των ONE.

Φαίνεται πως η κόντρα ανάμεσα στον Γιώργο Θεοφάνους και τους ONE καλά κρατεί, καθώς και οι δύο πλευρές μένουν στο δικό τους δίκιο.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους για τους ONE

«Απόρησα που είδα του ONE με τη Δέσποινα Βανδή στην Κύπρο γιατί αυτό το πρότζεκτ είχε ημερομηνία λήξης, ήταν κάτι που έγινε τότε. Ούτε καν με ρώτησαν και αυτό, να σου πω την αλήθεια, με στεναχώρησε, αλλά δεν είπα σε κανέναν τίποτα.

Οι ONE δεν θα υπήρχαν αν δεν τους φτιάχναμε μια ομάδα ανθρώπων, όχι μόνο εγώ, αλλά δεν έχει σημασία αυτό. Ήταν ένα πρότζεκτ, το οποίο θα μπορούσε να υπάρχει όπως υπάρχει και ο Κωνσταντίνος μόνος του», είπε αρχικά ο Γιώργος Θεοφάνους.

Ο Γιώργος Θεοφάνους είπε επίσης: «Δεν είναι δικαίωμά τους να ενωθούν, ούτε νομικά δεν έχουν δικαίωμα, αλλά δεν πειράζει. Σε καμία περίπτωση δεν θα στερούσα εγώ αυτή τη χαρά από έναν άνθρωπο. Με τις ευχές μου, όσο μπορούν να ζουν από αυτό, μακάρι».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Τσερπέ για τους ONE

Το πρωί της Παρασκευής 3/6, στην εκπομπή «[email protected]» παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Τσερπές, ο οποίος απασφάλισε με τις δηλώσεις του.

«Χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια έχουμε ακόμα χημεία με τα παιδιά από τους ONE. Είμαστε μαζί σχεδόν 23 χρόνια. Μπήκα στους ONE όταν ήμουν 18 χρονών μέσω ενός φίλου μου που με κάλεσε σε μια οντισιόν να του κάνω παρέα.

Άλλαξε όλη μου η ζωή μέσα σε λίγες μέρες. Την εποχή της Eurovision μας έσκιζαν τα ρούχα, μας πετούσαν στη σκηνή αρκουδάκια, εσώρουχα. Παίρναμε πολλά γράμματα από θαυμαστές, ακόμα έχω μια κούτα», είπε αρχικά ο Πάνος Τσερπές.

Και συνέχισε: «Το τελευταίο μου τραγούδι κατάφερε να μπει σε μια παγκόσμια συλλογή. Ο Γιώργος έκανε κάτι μαγικό, έγραψε υπέροχα τραγούδια και μας έδωσε την αγάπη του. Η επιτυχία των ONE όμως, ήταν μισή μισή. Ο Γιώργος Θεοφάνους βρισκόταν από πίσω, αλλά εμείς ήμασταν μπροστά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Με ρώτησαν για να ξαναβγούν;» - Η απάντηση του Θεοφάνους για τις δηλώσεις στους One

Ο Γιώργος Θεοφάνους σπάει τη σιωπή του για το μέλλον της εκπομπής του στο «Open»: ''Μας προβληματίζει η...''

Share