Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Τζώρτζια Βαϊνά - Ντύθηκε νύφη στο Πόρτο Χέλι

Οι αναρτήσεις στο Instagram

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Τζώρτζια Βαϊνά - Ντύθηκε νύφη στο Πόρτο Χέλι

Η Τζώρτζια Βαϊνά έγινε γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο “My Style Rocks”. Η πρώην παίκτρια του τηλεπαιχνιδιού μόδας, η οποία είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το χαρμόσυνο γεγονός που έλαβε χώρα χθες το Σάββατο 4/6.

Η Τζώρτζια παντρεύτηκε τον αγαπημένο της Νίκο Δρούγκα σε μία εντυπωσιακή τελετή με ένα πολύ όμορφο και κομψό νυφικό και την ίδια μερα βάφτισε και την κόρη της, την οποία γέννησε πέρσι τον Ιανουάριο. Η μικρή πήρε το όνομα Ελένη.

Η Τζώρτζια Βαϊνά και ο Νίκος Δρούγκας ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας στο Πόρτο Χέλι, στον Άγιο Ιωάννη στην Ερμιόνη, στον τόπο καταγωγής του γαμπρού.

Το ζευγάρι πάντρεψε η Ραμόνα Βλαντή(όπως και στον πολιτικό) και ο Γιώργος Μαλτέζος, παιδικός φίλος του γαμπρού, ενώ τη μικρή βάφτισαν τα γνωστά μοντέλα Χριστιάνα Γαργαροπούλου και Αλιόνα Στράτουλατ καθώς και ο Γιώργος Μαλτέζος.

Η νύφη επέλεξε νυφικό Posh by Margarita Galanu και γόβες, Rene Caovilla.

Τα στιγμιότυπα του λαμπερού γάμου και της βάπτισης τα ανέβασε η ίδια η Τζώρτζια στον προσωπικό της λογαριασμού στο Instagram.

Οι αναρτήσεις της Τζώρτζιας Βαϊνά

Σε πελάγη ευτυχίας βρίσκεται η Τζώρτζια Βαϊνά, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks”, από τότε που γέννησε την κορούλα της

Το πρώτο της παιδάκι έφερε η Τζώρτζια στον κόσμο και πρόκειται για ένα πανέμορφο και υγιέστατο κοριτσάκι.

Η παίκτρια του γνωστού ριάλιτι μόδας παντρεύτηκε τον Δεκέμβριο με τον Νίκο Δρούγκα στην Ερμιόνη με πολιτικό γάμο, έχοντας για κουμπάρα την Ραμόνα Βλαντή.

Η Τζώρτζια έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση αναρτώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια πολύ γλυκιά φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, απεικονίζεται η ίδια κρατώντας στην αγκαλιά το κοριτσάκι της και στην λεζάντα έγραψε: «Καλώς ήρθες. ΣΑΓΑΠΩ»!

Τζώρτζια Βαινά γέννησε