«Μου αρέσει που έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο...» - Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθαρίζει για τα σχόλια για την ηλικία του

Οι δηλώσεις του πρώην παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Μου αρέσει που έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο...» - Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξεκαθαρίζει για τα σχόλια για την ηλικία του

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος πρόσφατα τα έβγαλε όλα στη φόρα για τους πρώην συμπαίκτες του, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Όλα Γκουντ μόλις δυο εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το Survivor και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Ο δημοφιλής παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης απάντησε για πρώτη φορά στα σχόλια που ακούστηκαν γύρω από την ηλικία του και ξεκαθάρισε την αλήθεια.

Οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

«Επειδή έχει γίνει ένας πολύ μεγάλος ντόρος για την ηλικία μου… Το βίντεο που κυκλοφόρησε από το Alter ήταν λάθος χρονολογία, δεν ήταν το 2006. Ήταν το 2011! Έγραψαν οι χρήστες του διαδικτύου και όσοι θέλουν να κάνουν «πόλεμο» για την ηλικία μου…

Μου αρέσει που έχει δημιουργηθεί ένα μυστήριο με την ηλικία μου, ξεκίνησε για τρολ όλο αυτό. Τώρα αν είμαι 37 ή 38 δεν θεωρώ ότι χρειάζεται κάποιος να με πυροβολήσει ή να με σκοτώσει για δύο χρόνια. Δεν έκρυψα καμιά δεκαετία, άκουσα ότι είμαι 46, είναι αστείο το γεγονός. Η Ελένη Πετρουλάκη έκλεισε τα 50 και εγώ την έβλεπα όταν ήμουν παιδάκι. Εγώ όλους αυτούς τους έβλεπα και μεγάλωσα μαζί τους. Χάνουμε χρόνο με όλα αυτά…» ξεκαθάρισε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Μάλιστα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ξέσπασε για τα σχόλια που δέχεται πρόσφατα

Καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής “Love it” το μεσημέρι της Πέμπτης 2/6 ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ο οποίος αποχώρησε πριν λίγο καιρό (δείτε εδώ την πρώτη ανάρτησή του). Ο πολυσυζητημένος πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για την επικοινωνία που είχε με την σύντροφο του Άρη και την έπαρση που έχει ο παίκτης των Μπλε ενώ αποκάλυψε κι ακόμη ένα περιστατικό με τον ίδιο και τη Σοφιάνα Αβραμάκη στο οποίο τους "προστάτευσε".

«Μια μέρα τους έσωσα και τους προστάτεψα πάρα πολύ. Όταν ήμασταν στη βάρκα, από την παραλία που φεύγουμε για να πάμε στο αγώνισμα, ο Άρης είχε ξαπλώσει για να κάνει ηλιοθεραπεία και η Σοφιάνα πήγε και χώθηκε στην αγκαλιά του. Πήγε να τους τραβήξει ένας κάμεραμαν και του λέω “σε παρακαλώ, τα παιδιά είναι αυτή τη στιγμή σε μια…” και τον προστάτευσα τον Άρη».

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είπε στη συνέχεια: «Κι επίσης θέλω να σας ρωτήσω κάτι. Όταν ο Άρης έμαθε όλα αυτά που έλεγα γιατί μετά γίναμε κολλητοί και ήρθε κοντά μου;».