Στιγμές ευτυχίας για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και την Σοφία Φυρού - Βάφτισαν το γιο τους

Η ανάρτηση του νονού απο την τελετή

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Αλέξανδρο Κοψιάλη και την Σοφία Φυρού - Βάφτισαν το γιο τους

Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού είναι σε μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο μιας και έχουν φτιάξει την όμορφη οικογένεια τους και πλέον η ζωή έχει αποκτήσει άλλο νόημα για αυτούς μετά τη γέννηση του γιου τους. Ο μικρός από όσα βλέπουμε να δημοσιεύουν στα προφίλ τους στο instagram έχει μεγαλώσει πολύ και σήμερα Κυριακή 5/6 έμελλε να βαφτιστεί.

Μια πολύ ξεχωριστή στιγμή έζησαν σήμερα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης και η Σοφία Φυρού. Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε τον μονάκριβο γιο του, ο οποίος πήρε το όνομα Κωνσταντίνος και νονός του μικρού έγινε ο επιχειρηματίας Δημήτρης Φιντιρίκος, ο οποίος διατηρεί στενή φιλία με τον μπαμπά τΑλέξανδρο.

Στη βάφτιση παρευρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού όπως η Δήμητρα Αλεξανδράκη, η Στέλλα Μιζεράκη, η Σούπερ Κική, ο James Καφετζής.

Η ανάρτηση του νονού Δημήτρη Φιντιρίκου

Η μαμά Σοφία Φυρού φαίνεται πως παραμένει εντυπωσιακή και μετά από τις πλαστικές

Η Σοφία είναι καλλονή, με ένα απίστευτα καλλίγραμμο σώμα και τραβάει τα βλέμματα με κάθε ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η Σοφία Φυρού έχει ένα από τους πιο γνωστούς λογαριασμούς στο Ελληνικό Instagram καθώς μετά από την είδηση πως είναι μαζί με τον Αλέξανδρο Κοψιάλη όπου πριν από λίγους μήνες απέκτησαν μαζί και τον καρπό του έρωτά τους, έχει καταφέρει να "κεντρίσει" αναμφίβολα τα βλέμματα.

Να τονίσουμε πως ένα περιστατικό που σημάδεψε την ζωή της ήταν τότε με τον Ηλία Βρεττό καθώς είχαν ένα σοβαρό τροχαίο την καθαρά Δευτέρα του 2018 . Μάλιστα τότε πολλές ήταν οι φήμες που τους ήθελαν και μαζί ως ζευγάρι.

Βέβαια, δεν είναι οι μόνες καθώς πολλοί είναι εκείνοι οι οποίοι ισχυρίζονται πως έχει πειράξει τόσο τα χείλη της όσο και το στήθος της. Αυτό φυσικά δεν την σταματά από το να θεωρείτε μια άκρως εντυπωσιακή γυναίκα καθώς έχει όλο το πακέτο. Μάλιστα, δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία.

Σοφία Φυρού - Πριν τις πλαστικές

Πριν τις πλαστικές η Σοφία Φυρού;

Αποκλειστική φωτογραφία Σοφίας Φυρού