Με λευκό ολόσωμο μαγιό με αποκαλυπτικά κοψίματα - Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Οι φωτογραφία στα social

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Με λευκό ολόσωμο μαγιό με αποκαλυπτικά κοψίματα - Η Κατερίνα Καινούργιου ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Η Κατερίνα Καινούργιου, καθημερινά μέσα από την εκπομπή της αλλά και από τις εμφανίσεις της στα events, μας εντυπωσιάζει με το στυλ της και τα ρούχα που επιλέγει να φορέσει κάθε φορά.

Ποτέ δεν παρουσιάζεται παραμελημένη με απλά ρούχα και φόρμες, καθώς της αρέσει να είναι πάντα προσεγμένη και να "τραβά" τα βλέμματα για τους σωστούς λόγους. Χθες, το Σαββατο 4/6, μάλιστα, «άναψε» φωτιές στο Instagram με μία ακόμη εμφάνισή της, λίγο πιο "καυτή".

Δοκιμάζει τα καινούρια της μαγιό για φέτος το καλοκαίρι και ποζάρει με αυτα με λεζάντα: «Είμαι έτοιμη να ξεκινήσει ο Ιούνιος μου».

Η παρουσιάστρια είναι αρκετά ενεργή στα social media και συνηθίζει να δημοσιεύει στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της αλλά και τα εντυπωσιακά της outfits.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου με μαγιό

Ντύσου όπως η Κατερίνα Καινούργιου!

To καλοκαιράκι είναι προ των πυλών και ήδη η θερμοκρασία ανεβαίνει, οπότε δεν έχεις παρά να δείξεις... λίγο δέρμα παραπάνω, υιοθετώντας τις προτάσεις της διευθύντριας μόδας του περιοδικού YOU, Έλενας Οικονόμου, που εμπνέεται από δύο υπέροχες εμφανίσεις της Κατερίνας Καινούργιου και σου δείχνει πώς θα φορέσεις ένα sexy μίνι φόρεμα το βράδυ και ένα casual παντελόνι το πρωί.

Glam Style

Κατερίνα Καινούργιου glam

Casual Style

Κατερίνα Καινούργιου casual

Κι επειδή ένα μοδάτο look θα αναδειχτεί ακόμα καλύτερα από όλο το σύνολο, φρόντισε επιμελώς και το beauty look σου. Η beauty editor του περιοδικού, Βάσω Αργυρέα, σου δείχνει πώς να υιοθετήσεις τα Baby braids (aka τις λεπτές πλεξίδες στο μπροστινό μέρος των μαλλιών), μια τάση που ήρθε για να μείνει, βάζοντας στο χτένισμά σου μια ανάλαφρη, girly και παιχνιδιάρικη πινελιά!

κιαρα

Φυσικά, έψαξε και βρήκε τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά, για να λάμψεις με μια ολοκληρωμένη και απόλυτα to-the-point εμφάνιση!