«Nομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας» - Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκινέι μιλώντας για τις κόρες του

Οι δηλώσεις του τραγουδοποιού

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Nομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας» - Ο Μίλτος Πασχαλίδης συγκινέι μιλώντας για τις κόρες του

Ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο οποίος λίγους μήνες πριν διαγνώστηκε με κορωνοϊό, παραχώρησε μία σπάνια τηλεοπτική στην κάμερα της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μίλησε για τη ζωή με τις δυο κόρες του και το πόσο τον έχουν αλλάξει σαν άνθρωπο αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Μίλτου Πασχαλίδη

«Είμαι ευτυχής με τις κόρες μου. Η μεγάλη μου κόρη είναι 13 και η μικρή σχεδόν δυο. Όταν γεννήθηκε η μικρή νομίζω ότι είμαι επαγγελματίας πατέρας και ερασιτέχνης τραγουδοποιός. Δυο είναι τα μαθήματα που έχω πάρει από τις κόρες μου. Το ένα είναι ότι έχω αναγκαστεί να κάνω υπομονή, πράγμα που είναι αντίθετο στον χαρακτήρα μου και το άλλο είναι ότι ακόμα και να θέλεις, δε μπορείς να κάνεις τα πάντα» είπε ο Μίλτος Πασχαλίδης και συνέχισε,

«Πέρασα κατάθλιψη όταν γεννήθηκε η μεγάλη μου κόρη. Δε με βοήθησε στο να την ξεπεράσω και δε με βοήθησε γιατί δεν ήθελα να τη χρησιμοποιήσω σε αυτό. Τα παιδιά μας, δεν είναι δικά μας, είναι του εαυτού τους. Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με ψυχοθεραπεία λαο βοήθεια από φίλους μου».

Σε άλλο σημείο, ο Μίλτος Πασχαλίδης αναφέρθηκε και στη δολοφονία του Άλκη, του νεαρού από τη Θεσσαλονίκη λόγω της ομάδας που υποστήριζε.

Οι σπάνιες φωτογραφίες του Μίλτου Πασχαλίδη με την κόρη του

Ο Μίλτος Πασχαλίδης εντοπίστηκε σε μία σπάνια εμφάνισή του και ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε τρυφερές στιγμές με την κόρη του, την οποία βλέπουμε για πρώτη φορά.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε έξω από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος και φρόντιζε την κόρη του Χριστίνα στο καροτσάκι της. Η μονάκριβή του είναι ο καρπός του έρωτά του με την σύντροφό του Ανθή.

Η Ανθή είναι δασκάλα χορού και οι δυο τους δεν συνηθίζουν να βρίσκονται μπροστά στα φώτα της δημοσιότητας ή να προκαλούν, γενικότερα, με την προσωπική τους ζωή, πόσο μάλλον να εμφανίζουν και τα παιδιά τους στη δημοσιότητα, γι' αυτό και οι φωτογραφίες αυτές είναι ιδιαίτερες και σπάνιες.

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η κόρη του

Ο Μίλτος Πασχαλίδης με την κόρη του

Μίλτος Πασχαλίδης