Χαρές στην οικογένεια της Kate Middleton - Το νέο μέλος που θα τους γεμίσει ευτυχία

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ η αδερφή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια της Kate Middleton - Το νέο μέλος που θα τους γεμίσει ευτυχία

Η Kate Middleton έγινε και επίσημα μέλος της βασιλικής οικογένειας όταν το 2011 ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον William. Οι δυο τους έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια, με τρία παιδιά τους, George, Charlotte και Louis.

Το ζευγάρι ωστόσο έχει καταστήσει σαφές πως προς το παρόν δεν έχει σκοπό να κάνει τέταρτο παιδί (δείτε εδώ το σχόλιο του Δούκα). Την ίδια στιγμή όμως, η οικογένεια της Kate Middleton είναι έτοιμη να μεγαλώσει κατά ένα μέλος καθώς η αγαπημένη της αδερφή, Pippa Middleton, περιμένει το τρίτο της παιδάκι.

Η Pipa είχε καταφέρει να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα στον γάμο της αδερφής της, λόγω του αποκαλυπτικού φορέματος που είχε επιλέξει. Πλέον έχει «νοικοκυρευτεί» και η ίδια μιας και έχει δημιουργήσει τη δική της οικογένεια με τον αγαπημένο της, James Matthews.

To ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει δύο παιδιά, ενώ τώρα περιμένουν και το τρίτο. Η Pippa Middleton έδωσε το παρών στους εορτασμούς για την 70η επέτειο της Βασίλισσας Ελισάβετ και εκεί ο φακός την απαθανάτισε με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Η φωτογραφία της Pippa Middleton με φουσκωμένη κοιλίτσα

Pippa Middleton εγκυμοσύνη

Λίγα λόγια για την Pippa Middleton

Γεννήθηκε στο νοσοκομείο Royal Berkshire του Μπέρκσαϊρ της Αγγλίας. Είναι το δεύτερο από τα τρία παιδιά του Μάικλ Μίντλετον (γενν. 1949), πρώην πιλότου της British Airways, και της Καρόλ Μίντλετον (γενν. 1955), πρώην αεροσυνοδού. Βαφτίστηκε χριστιανή στην εκκλησία St Andrew's Bradfield στο Μπέρκσαιρ.

Το 1995, η οικογένειά της μετακόμισε στο Bucklebury του Μπέρκσαιρ. Όπως η αδερφή της, η Middleton εκπαιδεύτηκε αρχικά στο ιδιωτικό σχολείο St Andrew's School στο Pangbourne και έπειτα στο Downe House School, σχολείο θηλέων στο Cold Ash. Η Middleton αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου με πτυχίο Αγγλικής Φιλολογίας. Κατά την διάρκεια των σπουδών της, συγκατοικούσε με τον Lord Edward Innes-Ker, γιο του Δούκα του Roxburghe, και με την Earl Percy, κληρονόμος του Δούκα του Northumberland.

Η επίσημη ανακοίνωση του γάμου της αδερφής της έγινε στις 16 Νοεμβρίου 2010. Η Middleton ήταν η παράνυφος. Στον γάμο, το λευκό φόρεμα της Middleton το οποίο, όπως και το νυφικό, είχε σχεδιάσει ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν, επαινέθηκε αρκετά στα μέσα ενημέρωσης. Αντίγραφα του φορέματος ήταν σύντομα διαθέσιμα σε πολυκαταστήματα και υπήρξε μεγάλη ζήτηση.

Τον Απρίλιο του 2013, η Middleton έγινε πρέσβειρα του Mary Hare School για τα κωφάλαλα παιδιά στο Μπέρκσαιρ.