Νίκος Κοκλώνης: ''Οι αληθινοί φίλοι δεν χρειάζεται να κρατούν χέρια γιατί...'' - Η τρυφερή ανάρτηση με την Καινούργιου

Όλα όσα έγραψε για τη φιλία τους

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Νίκος Κοκλώνης: ''Οι αληθινοί φίλοι δεν χρειάζεται να κρατούν χέρια γιατί...'' - Η τρυφερή ανάρτηση με την Καινούργιου

H φιλία του Νίκου Κοκλώνη και της Κατερίνας Καινούργιου είναι από τις φωτεινές εξαιρέσεις στο χώρο της showbiz, καθώς όπως είναι γνωστό τέτοιου είδους φιλικοί δεσμοί σπάνια αντέχουν στο χρόνο. Πέρα από την επαγγελματική τους συνεργασία είναι αξιοθαύμαστο το πως στηρίζουν ο ένας τον άλλο σε κάθε δυσκολία της προσωπικής τους ζωής. Πρόσφατα μάλιστα πέρασαν και μερικές στιγμές χαλάρωσης μαζί(δείτε εδώ φωτογραφία τους από την πισίνα).

Η φιλία τους είναι πραγματικά αξιοζήλευτη και ο Νίκος Κοκλώνης παραγωγός και CEO της Barking Well Media ένιωσε την ανάγκη να κάνει ένα post στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram για να εκφράσει την αγάπη του.

Τι έγραψε για την Κατερίνα Καινούργιου

Με ένα post αφιερωμένο στη φιλία εξέφρασε τα συναισθήματά του για τους δεσμούς που τους ενώνουν

Ενεργός χρήστης του Instagram ο «Άγγελος του Θεού»: Είχε απειλήσει Κοκλώνη- Καινούργιου

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για τον άντρα που εμφανίστηκε με καραμπίνα στο Σύνταγμα τα ξημερώματα της Τρίτης 31/5.

Όπως φαίνεται από τον λογαριασμό του στο instagram όχι μόνο είχε προαναγγείλει στη δράση του, αλλά μάλιστα είχε απειλήσει και διάφορα πρόσωπα της showbiz, όπως την Κατερίνα Καινούργιου και το Νίκο Κοκλώνη. Δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά τις τελευταίες μέρες που η γνωστή παρουσιάστρια δέχεται σχόλια μέσω instagram.

Υπενθυμίζουμε πως ο άντρας συνελήφθη από άνδρες της ΕΚΑΜ μετά από 90 λεπτά διαπραγμάτευσης, καθώς απειλούσε να καταλάβει τη βουλή και να κάνει πραξικόπημα, ενώ ταυτόχρονα εξαπέλυε ύβρεις κατά των βουλευτών.

Μια μέρα πριν το συμβάν είχε προχωρήσει σε ανάρτηση στο Instagram, στην οποία είχε προαναγγείλει την επίθεση, ενώ ανάμεσα σε αυτά που έγραφε απειλούσε και celebrities, πέρα από πολιτικούς, όπως τον Νίκο Κοκλώνη, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Βασίλη Καλλίδη.
«Πραξικόπημα στην βουλή βασιλιάς Μίνωας δικαστής της Αβύσσου. Πεζοναύτης Βλαστος Σπυριδων. Μόνος μου. Έρχομαι οπλισμένος στην βουλή.

Πολιτικοί, εφοπλιστές, τραπεζίτες, εισαγγελείς, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί, τραγουδιστές, μοντέλα, άτομα της τηλεόρασης είστε νεκροί όλοι από αυτοκτονία.

Μόλις πεθάνω θα γίνει σεισμός αρμαγεδών. Θα επιστρέψω σε 3 μέρες Θεός της φωτιάς και θα αυτοκτονήσετε όλοι. Θα σας κόβω τα κεφάλια έναν έναν και θα σας κάψω ζωντανούς, άνδρες και γυναίκες δεν έχει χάρισμα σε κανέναν.