Μαρία Μπονίκου: Πότε απολογείται ο γιος της που την σκότωσε μέσα στο σπίτι τους

Έχει ομολογήσει ήδη το έγκλημά του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Μπονίκου: Πότε απολογείται ο γιος της που την σκότωσε μέσα στο σπίτι τους

Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου, η οποία σκοτώθηκε από τον 46χρονο γιο της, ο οποίος μάλιστα ομολόγησε το έγκλημά του, όπου έγινε μέσα στο σπίτι τους στην Αίγινα.

Την Τετάρτη απολογείται ο γιος της Μαρίας Μπονίκου

Ο ίδιος αναμένεται να απολογηθεί την Τετάρτη 8/6 και ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να υπάρχει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Ο 46χρονος ζούσε στο σπίτι όπου έγινε το φονικό με τη μητέρα του τα τελευταία επτά χρόνια. Ο ίδιος είχε σπουδάσει στη Φιλοσοφική, δεν εργαζόταν και η συμπεριφορά του είχε προβληματίσει κάποιες φορές το συγγενικό τους περιβάλλον.

Ο ίδιος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να χρησιμοποίησε δύο μαχαίρια για να σκοτώσει τη μητέρα του, τα οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από την Αστυνομία. Ο 46χρονος συνελήφθη από τις αρχές τα ξημερώματα μετά από παράπονα και λίγο μετά οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά και ομολόγησε την πράξη του.

Μάλιστα, οι υποψίες στράφηκαν αμέσως στον γιο της καθώς δεν υπήρχαν ίχνη παραβίασης στο σπίτι της αλλά ούτε εικόνα έρευνας και αναστάτωσης.

Την Τετάρτη απολογείται ο γιος της Μαρίας Μπονίκου

Οι αποκαλύψεις Τσαγγάνη για τη δολοφονία Μπονίκου

Η επίσης ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι και έκανε αποκαλύψεις.

Οι δυο γυναίκες ήταν γειτόνισσες και όπως είπε είναι συγκλονισμένη με το γεγονός, καθώς δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έγινε ένα τέτοιο αποτρόπαιο έγκλημα ειδικά δίπλα από το σπίτι της.

«Απέναντι ακριβώς είναι το σπίτι μου και το κτήμα μου. Ήταν φίλη μου, είχαμε δουλέψει μαζί. Αυτά που διάβαζα στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη τελικά και απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό που το είδα μωρό; Ήταν περίεργο άτομο, έβριζε δυνατά.

Υπήρχε πρόβλημα, δεν δούλευε… Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Είχε προβλήματα πολλά. Η Μαρία είχε πει σε κάποιον ότι “έτσι όπως κάνει αυτός, θα με σκοτώσει καμιά μέρα”. Χριστέ μου, τι άλλο θα ζήσω;», είπε αρχικά.

Και συνέχισε: «Θα σας πω κάτι που δεν το ξέρει κανείς. Είχε πει κάποτε στη μητέρα του αυτός ότι “άμα εσύ πεθάνεις, θα τα πουλήσω όλα και μετά θα αυτοκτονήσω”. Τα έχω χαμένα».