Λιάζεται στον ήλιο άβαφη και "ρίχνει" το Instagram - Το πρόσωπό της Δούκισσας Νομικού χωρίς ίχνος μακιγιάζ

Οι φωτογραφίες που κάνουν το γύρο του διαδικτύου

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Λιάζεται στον ήλιο άβαφη και

Είναι μία από τις πιο όμορφες παρουσίες της ελληνικής showbiz αλλά και από τις πιο γλυκές και τρυφερές μαμάδες! Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού η οποία τελικά πρέπει να μας πει το μυστικό της σχετικά με το πως προλαβαίνει να τα συνδυάζει όλα, παιδιά, δουλειά, υποχρεώσεις, και ταυτόχρονα να μοιάζει ακόμη και στην πιο ανεπιτήδευτη στιγμή της σαν να βγήκε από περιοδικό, όπως σε πρόσφατη εμφάνισή της!

Έτσι περνά τα Σαββατοκύριακά της η Δούκισσα Νομικού

Μπορεί ωστόσο τις καθημερινές να τρέχει και να μη φτάνει για να τα προλάβει όλα, ξεκλέβει όμως λίγο χρόνο τα Σαββατοκύριακα ώστε να περνά χρόνο με την οικογένεια της αλλά και και να ξεκουράζεται απολαμβάνοντας ξέγνοιαστες στιγμές στον ήλιο, κάνοντας ηλιοθεραπεία και προκαλώντας σοκ με το απίστευτο σώμα της, και τελείως αμακιγιάριστη μιας και όπως δείχνουν οι φωτογραφίες είναι το τελευταίο που χρειάζεται...

Έχει πάντα λαμπερή επιδερμίδα - Το detox πλάνο για το πρόσωπό της

H Δούκισσα Νομικού είχε κενό το πρωί της Πέμπτης, καθώς τα δύο παιδιά της έλειπαν από το σπίτι ενώ ο σύζυγός της ήταν στη δουλειά. Έτσι αποφάσισε να αφιερώσει λίγο χρόνο στον εαυτό της κάνοντας ένα detox beauty routine.

Η παρουσιάστρια προσέχει πολύ την επιδερμίδα της και έτσι δεν είναι τυχαίο πως ακόμα και στις αρετουσάριστες φωτογραφίες είναι εντελώς αψεγάδιαστη.

«Ακυρώθηκε ένα ραντεβού, ο Σάββας είναι στο σχολείο η Αναστασία με τη γιαγιά , άρα έχω δύο ώρες για εμένα. Ώρα για detox!», έγραψε αρχικά στην ανάρτησή της και ζήτησε από τους διαδικτυακούς της φίλους να τη βοηθήσουν να επιλέξει μάσκα.

Δούκισσα Νομικού detox

Τελικά επέλεξε τη μάσκα με άργιλο και ένα ζεστό ρόφημα με τζίντζερ, ενώ χαλάρωσε με το αγαπημένο της βιβλίο, λίγο πριν επισκεφθεί το σχολείο του Σάββα για την καθιερωμένη ενημέρωση.

«Μεταξύ μας αυτό..όταν ακυρώνεται ένα ραντεβού είναι το καλύτερό μου, γιατί; Γιατί έχω περισσότερο χρόνο για μένα και φυσικά να κάνω την αγαπημένη μου Detox Beauty Routine...σε ποιον δεν αρέσει», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Δούκισσα Νομικού.