Super Κατερίνα: Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Η αποκάλυψη της ηλικίας του

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργου

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Super Κατερίνα: Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο - Η αποκάλυψη της ηλικίας του

Πολύ ξεχωριστή και σημαντική μέρα είναι η σημερινή 6/6 για τον Ανδρέα Μικρούτσικο καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά του. Φυσικά, η Κατερίνα Καινούργιου, αφού πρώτα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό, έσπευσε να ευχηθεί στον αέρα της εκπομπής στον συνεργάτη της, με τον οποίο φαίνεται πως γίνεται σούσουρο πίσω από τις κάμερες.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να τον ρωτήσει εάν λέει την ηλικία του ή εάν την κρύβει, λέγοντας μάλιστα πως... γκούκλαρε την ηλικία του για να δει πόσο χρονών είναι.

Σύμφωνα με το wikipedia, ο Ανδρέας Μικρούτσικος γεννήθηκε το 1952, άρα είναι 70 χρονών.

Γενέθλια για τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Αποχωρεί από την εκπομπή της Καινούργιου ο Ανδρέας Μικρούτσικος;

Περίεργα είναι τα πράγματα στην εκπομπή Super Κατερίνα, όπως ήδη σας αποκαλύψαμε πρώτοι μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr. Όπως ειπώθηκα στο Love It, φαίνεται ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχωρεί από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Το τελευταίο διάστημα οι εντάσεις είναι πολλές ανάμεσα στον ίδιο και την παρουσιάστρια με αποτέλεσμα να έρθουν σε αντιπαράθεση on air και οι τόνοι να ανέβουν. Ωστόσο, το πρόβλημα δεν το έχει μαζί της...

Σύμφωνα με το Love It, ο Ανδρέας Μικρούτσικο όπως όλα δείχνουν δεν θα βρίσκεται στο πλατό του Super Κατερίνα. Βέβαια, οι δρόμοι του δεν θα χωρίσουν με τον Νίκο Κοκλώνη με τον οποίο έχουν πολύ καλές σχέσεις, παρά μόνο με την εκπομπή.

Να σημειωθεί πως αυτή δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση...