«Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε αν...» - Αποκαλυπτικός ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην Super Κατερίνα

Μίλησε για όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Η Μαρία Αντωνά με ρώτησε αν...» - Αποκαλυπτικός ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στην Super Κατερίνα

Το πρωί της Δευτέρας 6/6 η κάμερα του Super Κατερίνα πέτυχε τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ, ο οποίος αποχώρησε πριν λίγες εβδομάδες από το Survivor 5. Εκείνος μίλησε για όλα συνέβησαν κατά την παραμονή του στο παιχνίδι, ενώ σχολίασε και την σχέση Βρισηίδας - Μαρτίκα, που βίωσε ενώ βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο.

Κόλαφος ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για το Survivor

«Πήρα 11 κιλά πριν μπω στο Survivor και έχασα 12. Δεν έχω κάνει ακόμα τις γυμναστικές μου, τους κοιλιακούς μου. Και να κόψω δύο χρονάκια πρέπει να με σταυρώσουν σε όλες τις εκπομπές;»

«Δεν έχω αφήσει καμία πικρία στον κόσμο. Δεν έχω να βρω κάτι με τη Μαρία Αντωνά γιατί δεν έχω χάσει κάτι. Την πήρα προσωπικά τηλέφωνο και της είπα πως ό,τι είπα στο Survivor το έλεγα. Με ρώτησε αν υπήρξε φλερτ και με ρώτησε αν είδα φιλί.

Αν αυτό το φλερτ δεν θέλει να το παραδεχτεί κάποιος είναι δικαίωμά του, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ λέει πάντα την αλήθεια.

«Πρέπει να έχεις πάρα πολύ χαμηλή νοημοσύνη για να πιστέψεις τη σχέση Μαρτίκα – Βρισηίδας. Επειδή έχουν καταλάβει ότι έχουν ξεφτίσει σαν προσωπικότητες, δημιούργησαν κάτι. Γι’ αυτό η Βρισηίδα ξεσπάει σε πολλά κλάματα για να απασχολεί τις κάμερες».

Όσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος έβλεπε όλα αυτά να διαδραματίζονται σχολίασε για τον make up artist: «Είναι μία κουτσομπόλα και μισή».

Η σπαρακτική εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

Το πρωί της Πέμπτης 2/6 ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ αποφάσισε να ανακατέψει και πάλι την τράπουλα του Survivor και εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love It». Μάλιστα η παρουσιάστρια τον κολάκευσε λέγοντάς του πως όταν μπαίνει μέσα σε έναν χώρο τραβάει όλα τα βλέμματα και όλα τα σχόλια πάνω του.

«Εκεί τα έκανα όλα τέλεια και αυτό γιατί ήταν όλα λάθος», ανέφερε αρχικά ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Και συνέχισε με πολύ βαρύγδουπες εκφράσεις: «Το Survivor για εμένα ήταν στόχος ζωής, ο οποίος εκπληρώθηκε. ήταν μία ανάγκη μου να μπω εκεί μέσα, γιατί για εμένα είναι το πιο όμορφο παιχνίδι επιβίωσης και ριάλιτι. Βέβαια αντιμετώπισα και εγώ αρκετές δυσκολίες

«Έχουν ριχτεί πολλά πράγματα στην ζωή μου, αλλά δεν τα είχα ζητήσει με τόσο πάθος. Το ότι πήγα Λονδίνο και έκατσα 10 χρόνια, ότι έκανα σπουδαίες συνεργασίες, δεν τα είχα ζητήσει. Το Survivor δεν είναι έτσι.

Όταν με πήρε τηλέφωνο η παραγωγή τον περασμένο Οκτώβριο με έπιασε μια ταχυπαλμία, άρχισα να χαίρομαι και το είδα όλο σαν έναν καινούργιο έρωτα», κατέληξε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.