«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πριν...» - Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα της Βανδή και του Θεοφάνους

«Τη Δέσποινα την θαυμάζω»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πριν...» - Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα της Βανδή και του Θεοφάνους

Το μεσημέρι της Δευτέρας 6/6 η κάμερα της τηλεοπτικής εκπομπής «Ελένη» πέτυχε την Δέσποινα Βανδή και τον Γιώργο Θεοφάνους, οι οποίοι μίλησαν για την μουσική τους συνεργασία ύστερα από πολλά χρόνια, αλλά και για τις πιο προσωπικές τους στιγμές, αν και δεν αναφέρθηκαν στον νέο έρωτα ης τραγουδίστριας Βασίλη Μπισμπίκη (δείτε εδώ προηγούμενες δηλώσεις της).

Αποκαλυπτική συνέντευξη της Δέσποινας Βανδής και του Γιώργου Θεοφάνους

«Τη Δέσποινα τη θαυμάζω. Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια πριν γίνει η “Βανδή”» δηλώνει ο Γιώργος Θεοφάνους. «Μου ταιριάζουν όλα τα τραγούδια του» λέει χαρακτηριστικά η ίδια και προσθέτει πως τα κομμάτια του κ. Θεοφάνους έχουν μια διαχρονικότητα.

Αναπολώντας η τραγουδίστρια τα πρώτα της βήματα, θυμάται πως εστίαζε να λέει σωστά τις νότες ώσπου ο Γιάννης Πάριος της είπε «Δέσποινα άσε τον στίχο να σε ταξιδέψει».

«Ο χώρος της μουσικής ήταν ο κατ’ εξοχήν πρώτος που χτυπήθηκε για ευνόητους λόγους, είμαστε όλοι διψασμένοι να βγούμε να τραγουδήσουμε» αναφέρει χαρακτηριστικά η Δέσποινα Βανδή, λίγο πριν την καλοκαιρινή της περιοδεία.

Ερωτηθείς για τα παιδιά του και τι θα τους έλεγε εάν ήθελαν να ακολουθήσουν το δρόμο της μουσικής, ο Γιώργος Θεοφάνους απαντά πως τα παιδιά δεν είναι ιδιοκτησία μας και: «Ο ρόλος μας είναι να είμαστε δίπλα τους»

«Τα παιδιά έχουν το δικαίωμα να ακολουθήσουν αυτό που θέλουν. Δεν κάνουμε παιδιά για να μας ανήκουν» συμπλήρωσε η Δέσποινα Βανδή.

Με ποιον έληξε η συνεργασία της η Βανδή πριν μερικές μέρες;

Ο χωρισμός σε μία σχέση είτε προσωπική, είτε φιλική, είτε επαγγελματική μπορεί να είναι συναινετικός ή μονομερής. Όπως και να χωρίζει κανείς, όμως, πάντα αφήνει τα ίχνη του στους ανθρώπους. Η Δέσποινα Βανδή μπορεί πριν λίγο καιρό να αποχωρίστηκε από το πλευρό της έναν άνθρωπο που πέρασε μαζί πολλά χρόνια και αναφερόμαστε φυσικά στον Ντέμη Νικολαΐδη αλλά το "κενό" αυτό καλύφθηκε με την παρουσία του Βασίλη Μπισμπίκη στην ζωή της.

Πριν από λίγες ώρες ανακοινώθηκε ένας ακόμη... αποχαιρετισμός αφού ο επί 6 χρόνια συνεργάτης της, Βασίλης Μπουλούμπασης, έκανε γνωστό το τέλος της συνεργασίας τους με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

...θα ήθελα να ανακοινωσω τη διακοπή αυτής της συνεργασίας ….. Επειδή είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος θέλω να κλείσει αυτός ο κύκλος εδώ κρατώντας μόνο τις όμορφες στιγμές ….!!!!!
θα ήθελα να ευχαριστήσω το beauty team ….την ενδυματολόγο @_e_llena & την make up artist @nakopoulouvaso για τις όμορφες εικόνες που δημιουργήσαμε ….Καλή συνέχεια και καλό Καλοκαίρι σε όλους", έγραψε χαρακτηριστικά ο γνωστός hair design.