Χτύπημα κάτω από τη μέση για την Άμπερ Χέρντ - Δεύτερη ήττα μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ

Τι συνέβη;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Χτύπημα κάτω από τη μέση για την Άμπερ Χέρντ - Δεύτερη ήττα μετά τη δικαίωση του Τζόνι Ντεπ

Η Άμπερ Χέρμντ και ο Τζόνι Ντεπ απασχόλησαν κατά πολύ τελευταία διεθνή και εγχώρια μέσα για όσα συνέβαιναν στην προσωπική τους ζωή μιας και αυτά δεν έμειναν μόνο στη δικαστική αίθουσα αλλά βγήκαν πολύ παρά έξω. Έχοντας και οι δύο τους δικηγόρους τους το έφτασαν μέχρι το τέρμα, με τον ηθοποιό να δικαιώνεται.

Η Άμπερ ένιωσε φανερά αδικημένη από το αποτέλεσμα των ενόρκων και οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως θα προχωρούσε σε έφεση. Έχοντας λοιπόν να διαχειριστεί αυτό το χτύπημα ήρθε και ένα δεύτερο χωρίς να είναι εντελώς επίσημο. Για την ώρα όμως λέγεται πως στη σειρά Aquaman, που τη βλέπαμε μέχρι πρότινος, η παραγωγή έκοψε μέσω μοντάζ τις σκηνές της και πολύ πιθανό είναι να μην συνεχίσουμε να τη βλέπουμε στην επόμενη σεζόν.

Το μέλλον της Άμπερ Χέρντ στο Αquaman

Amber Heard

Η πρώτη ανάρτηση της Heard μετά τη δικαίωση του Johnny Depp

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερτ τον τελευταίο καιρό είχαν στραμμένα πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας μιας και η δικαστική διαμάχη, που είχαν σχετικά με την κοινή τους ζωή αφορούσε το κοινό ιδιαίτερα. Μετά λοιπόν από πολλές ώρες στη δικαστική αίθουσα, την Τετάρτη 1/6 η απόφαση ήταν υπέρ του ηθοποιού.

Ο ίδιος λίγες ώρες μετά, δικαιωμένος πλέον, έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα και στη συνέχεια είδαμε και την πρώτη της πρώην συζύγου του. Η Άμπερ λοιπόν, είναι φανερά πληγωμένη από την έκβαση και μάλιστα με τα όσα έγραψε κατηγορεί και τους δικηγόρους του Ντεπ, πως επηρέασαν με ύπουλο τρόπο την επιτροπή των ενόρκων.

«Η απογοήτευση που νιώθω σήμερα δεν εκφράζεται με λόγια. Είμαι πληγωμένη, που το βουνό των αποδεικτικών στοιχείων δεν ήταν ακόμα αρκετό για να αντισταθεί στη δυσανάλογη δύναμη και επιρροή του πρώην συζύγου μου. Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες.

Είναι οπισθοδρομικό. Ρυθμίζει το ρολόι σε μια εποχή που μια γυναίκα που μίλησε ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη.

Πιστεύω ότι οι δικηγόροι του Τζόνι κατάφεραν να κάνουν την επιτροπή των ενόρκων να αγνοήσει το βασικό ζήτημα της ελευθερίας του λόγου και να αγνοήσει τα στοιχεία που ήταν τόσο πειστικά. Ενώ κερδίσαμε στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που πίστευα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά».

Δημοσίευση Heard