Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Χρύσα Μιχαλοπούλου - Η πρώτη ανάρτηση από τις καλοκαιρινές διακοπές της

Ποζάρει με χαμόγελο στην κάμερα

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Χρύσα Μιχαλοπούλου - Η πρώτη ανάρτηση από τις καλοκαιρινές διακοπές της

Η Χρύσα Μιχαλοπούλου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media Καθώς της αρέσει ιδιαίτερα να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός βιώνει αναμφίβολα μια από την πιο όμορφη περίοδο της ζωής της καθώς περιμένει το πρώτο της παιδάκι καρπό του έρωτά της με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

Μεταξύ άλλων η ίδια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Αντίπαρο μιας και ο αγαπημένος της διατηρεί εστιατόριο. Έτσι λοιπόν, αποφάσισε να δημοσιεύσει μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου την βλέπουμε να χαμογελά φανερά.

Η ανάρτηση της Χρύσας Μιχαλοπούλου

Ανάρτηση Χρύσας Μιχαλοπούλου

Η πρώτη αντίδραση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου για το μωρό που περιμένει με τη Μιχαλοπούλου

Πριν από λίγες ημέρες έγινα γνωστά τα ευχάριστα νέα για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τη σύντροφο του Χρύσα Μιχαλοπούλου και αυτά δε θα μπορούσαν να είναι καλύτερα από την είδηση για το πρώτο τους παιδί, που θα έρθει στον κόσμο και θα ολοκληρώσει την ευτυχία του ζευγαριού. Το ζευγάρι βιώνει μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο, παρ' όλα αυτά επιθυμεί να κρατάει τις στιγμές πιο προσωπικές.

Το Super Κατερίνα τον ''τσάκωσε'' στο αεροδρόμιο τη Δευτέρα 16/5 και προσπάθησε να του αποσπάσει τις πρώτες δηλώσεις. Από ότι είδαμε ωστόσο ο σεφ ήταν πολύ φειδωλός και δε θέλησε να απαντήσει σε καμία ερώτηση γυρνώντας μάλιστα την πλάτη του, στην ρεπόρτερ. Το μόνο λοιπόν, που παραμένει για την ώρα γνωστό είναι το φύλο του μωρού, μέχρι να νιώσει έτοιμος και προχωρήσει σε κάποια δήλωση.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος