Στιγμές αγωνίας για την Ντορέττα Παπαδημητρίου - Τι συνέβη;

Δείτε την ανάρτηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στιγμές αγωνίας για την Ντορέττα Παπαδημητρίου - Τι συνέβη;

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου, μπορεί πριν από λίγες ημέρες να βρέθηκε στην Τήνο για την βάφτιση της ανιψιάς της, όμως επέστρεψε και η πραγματικότητα την βρήκε να αγωνιά για τα δύο της παιδιά. Ο Διονύσης και ο Φίλιππος είναι 17 και 16 χρονών αντίστοιχα και αυτές τις ημέρες δίνουν τον δικό τους αγώνα για να περάσουν τις σχολικές τους εξετάσεις με επιτυχία.

Η αγαπημένη τους μητέρα, φυσικά, δεν θα τους άφηνε μόνους σε μία τόσο δύσκολη στιγμή και τους περίμενε έξω από τα κάγκελα του σχολείου μέχρι να τελειώσουν. Το στιγμιότυπο αυτό το απαθανάτισε η αδερφή της η οποία την συνόδευσε και, μάλιστα, το ανέβασε στο Instagram, μέσα από ένα τρυφερό story.

Η φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου περιμένοντας τα παιδιά της μετά τις εξετάσεις τους

"Μάνα! Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά", έγραψε χαρακτηριστικά η αδερφή της ηθοποιού και ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση αυτό το διάστημα.

Ντορέττα Παπαδημητρίου

Πιο ευτυχισμένη από ποτέ - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε αποκαλύψει πως την είχαν απατήσει παλιότερα.

Αυτή τη φορά αφορμή στάθηκε η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων όπου πριν από πέντε χρόνια η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε υποδεχτεί στο σπίτι της ένα νέο μέλος, την Gigi, ένα μικρό κουταβάκι.

Έτσι, η ίδια θέλησε να εκφράσει με τα πιο τρυφερά λόγια την αγάπη της για το σκυλάκι της, τονίζοντας πως ήταν η καλύτερη κίνηση που έχει κάνει. «Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία μας με την Gigi ,αφού την βρήκαμε παρατημένη μαζί με τα αδέρφια της, σ´ενα χαντάκι !Υιοθετήθηκαν κ τα 3 κουτάβια . Εμείς υιοθετήσαμε την Gigi. Μας διάλεξε πιστεύω..

5 χρόνια τώρα που είναι μαζί μας ,η αγάπη και η γλύκα της γεμίζει το σπίτι μας . Με ένα μαγικό τρόπο ,είναι σαν να την είχαμε πάντα κοντά μας . Μας δίνει τόση αγάπη και φυσικά κι εμείς της την επιστρέφουμε πολλαπλασιασμένη. Καταλαβαίνει κ αισθάνεται τα πάντα ,χαίρεται με την χαρά μας και είναι πάντα δίπλα, κουλουριασμένη κ ήσυχη όταν νιώθει ότι κάτι μας στενοχωρεί.

Όσα και να πω είναι λίγα για το πόσο μας άλλαξε τη ζωή. Ανοίξτε την καρδιά και το σπίτι σας σε ένα αδέσποτο! Θα είναι από τα πιο σωστά πράγματα που έχετε κάνει. Σ ´ευχαριστούμε Gigi που ήρθες στην ζωή μας»