Ξανά ερωτευμένος ο Snik - Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Δεν σας πάει ο νους!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ξανά ερωτευμένος ο Snik - Αυτή είναι η νέα του σύντροφος

Ο Snik τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα με την προσωπική του ζωή καθώς αρκετοί ήταν εκείνοι που τον ήθελαν να είναι ξανά μαζί με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Soulas Glamorous η οποία είναι πρώτη σε όλα, ο γνωστός τράπερ φαίνεται πως έχει βρει τον έρωτα κι αυτή τη φορά με Θεσσαλονικά. Συγκεκριμένα, η ίδια εργάζεται στην εστίαση ενώ παράλληλα κάνει φωτογραφήσεις και video clips.

Όπως φαίνεται και από τα παρακάτω insta stories που έχουν μοιραστεί οι δυο τους, περνούν αρκετό χρόνο μαζί καθώς ήταν όχι μόνο στην Γερμανία αλλά και στο Παρίσι. Βέβαια, μέχρι στιγμής ο Snik δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ωστόσο η Γιώτα Ιωαννίδου του έχει "κλέψει" την καρδιά.

Η νέα σύντροφος του Snik

Snik - Η νέα σύντροφός του

Ανάρτηση Snik

Ανάρτηση συντρόφου του Snik

Με ξανθό - μαύρο μαλλί, σκουλαρίκια στα αυτιά και χωρίς τατουάζ! Αγνώριστος ο Snik επί εποχές... emo

Είναι ένας από τους πιο γνωστούς τράπερ της χώρας και ξέρει πολύ καλά πως να προκαλεί αντιδράσεις και σχόλια, μιας και η προσωπικότητά του είναι αρκετά έντονη. Ο λόγος για τον Snik. Ο ίδιος ξέρει να παραμένει πάντα στην επικαιρότητα, τόσο λόγω των τραγουδιών του που γίνονται αμέσως επιτυχίες, όσο και της προσωπικής του ζωής, μιας και η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η κόντρα του με τον Light ήταν θέματα τα οποία συζητήθηκαν σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Χαμό προκαλούν όμως και οι αλλαγές που αποφασίζει να κάνει κατά καιρούς στον εαυτό του, με τον ίδιο να μην φοβάται να πειραματιστεί με τα μαλλιά του, τα οποία ομολογουμένως τα έχουμε δει σε αρκετές αποχρώσεις.

Αυτό όμως που λίγοι έχουν δει είναι φωτογραφίες του από το παρελθόν και συγκεκριμένα από την αξέχαστη εποχή των Emo, οι οποίοι είχαν ένα πολύ συγκεκριμένο looκ. Ανάμεσα σε αυτούς άνηκε όπως φαίνεται και ο Snik και εμείς ψάξαμε και βρήκαμε μια αρκετά παλιά του φωτογραφία που είναι κυριολεκτικά αγνώριστος.

Χωρίς ίχνος τατουάζ, με πολύ πιο μακριά μαλλιά, τα οποία ήταν μάλιστα μισά βαμμένα ξανθά και μισά βαμμένα μαύρα και με μεγάλα σκουλαρίκια στα αυτιά.

Αγνώριστος ο Snik επί εποχές... emo