«Νονά είναι μόνο μια και δεν αλλάζει» - Οι αναρτήσεις της Χρηστίδου λίγο μετά από την αναβολή της βάφτισης

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Νονά είναι μόνο μια και δεν αλλάζει» - Οι αναρτήσεις της Χρηστίδου λίγο μετά από την αναβολή της βάφτισης

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την ανάρτηση της Χριστίνας Κοντοβά, η βάφτιση της μικρής Ada αναβλήθηκε καθώς η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία είναι και η νονά δεν μπορούσε να παρευρεθεί καθώς έχει διαγνωστεί θετική στον κορωνοϊό.

Βέβαια, όλο αυτό δεν σταμάτησε τους υπόλοιπους στο να ανέβουν μέχρι στον Νυμφαίο όπου πραγματοποιήθηκε τελικά ένα μικρό πάρτι. Από την άλλη, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε κάποιες αναρτήσεις μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram όπου τόνισε χαρακτηριστικά πως η βάφτιση θα γίνει όταν τελειώσει η περιπέτεια με την υγεία της.

Οι αναρτήσεις της Σίσσυς Χρηστίδου

Η αναφορά της Κοντοβά για την υιοθεσία και την μικρή Ada

Η Χριστίνα Κοντοβά έκανε δημόσιες δηλώσεις στο Happy Day για το πως βιώνει την μητρότητα. Η σχεδιάστρια μόδας και ο σύντροφος της έχει μιλήσει ανοιχτά για τη δύσκολη διαδικασία που πέρασε με τον Τζώνη Καλημέρη υιοθετώντας την Ada από την Αφρική.

Η Κοντοβά μόνο τρυφερά λόγια έχει για την μικρή της, καθώς δήλωσε πως κάθε μέρα ζει κάτι καινούριο και πως συνεχώς λύνουν ζητήματα που προκύπτουν. Σε κάθε περίπτωση έχει αποδείξει πόσο δυνατή είναι και φυσικά πόσο έτοιμη να ζήσει μαγικό ταξίδι που ζει κάθε μαμά.

«Όλες οι μαμάδες ζούμε μοναδικές στιγμές με τα παιδιά μας. Γενικά το ταξίδι της μητρότητας για μια γυναίκα είναι το μεγαλύτερο και το πιο δύσκολο, αλλά και το πιο υπέροχο και κάπως έτσι το πέρασα και εγώ. Είμαι καλά και η ζωή συνεχίζεται πολύ ωραία. Συνέχεια λύνουμε θέματα. Νομίζω ότι ζω ότι κάθε άλλη μαμά, δεν το ξεχωρίζω. Είναι μια ιδιαίτερη ιστορία. Είναι μια ιστορία μαμάς και κόρης», είπε η Χριστίνα Κοντοβά για την κόρη της Ada.