«Σε θαυμάζω» - Η κόρη της Ελίνας Ακριτίδου έγινε 20 και το Instagram "έλιωσε" με την ανάρτησή της

Δείτε την φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Σε θαυμάζω» - Η κόρη της Ελίνας Ακριτίδου έγινε 20 και το Instagram

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία από τις πιο όμορφες ελληνίδες ηθοποιούς και πάντα σε κάθε της εμφάνιση κάνει τον κόσμο να αναρωτιέται πως μπορεί να διατηρεί την λάμψη της όσα χρόνια κι αν περάσουν και εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά με το ταλέντο της.

Η ίδια έχει αποκτήσει με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Κουτσουδάκη, τρία παιδιά, ανάμεσα στα οποία βρίσκεται μία κόρη, η Ρωξάνη, που μόλις έκλεισε τα 20 χρόνια και η μητέρα της δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη και συγκινημένη. Έτσι, μέσα από τον προσωπικό της λγαριασμό στο Instagram, ανέβασε μία φωτογραφία και κάτω από αυτή έγραψε τα πιο τρυφερά λόγια για να το γιορτάσει.

Η τρυφερή ανάρτηση της Ελίνας Ακριτίδου για τα γενέθλια της κόρης της

«Έτσι θα ήθελα να σε σφίξω τώρα και να σε φιλάω…. δυστυχώς ούτε φέτος μπορώ! Αγάπη μου, σου εύχομαι η καινούργια δεκαετία που μπαίνεις, να σου φέρει περιπέτεια, αναζήτηση, ταξίδια, δημιουργικότητα και πάνω απ’ όλα αμέτρητες χαρούμενες στιγμές! Είμαι σίγουρη ότι θα τα διεκδικήσεις όλα! Όπως πάντα!

Να θυμάσαι ότι μετά τα 20 φροντίζουμε πάντα να είμαστε ευτυχισμένοι εμείς στο περιβάλλον που διαλέγουμε να ζούμε, όχι μόνο να κάνουμε τους γύρω μας ευτυχισμένους! Εάν φροντίζεις και αγαπάς τον εαυτό σου είσαι έτοιμος να προσφέρεις και γίνεσαι «απαραίτητος» στους ανθρώπους που επιλέγεις να είναι δίπλα σου! ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ και σε θαυμάζω! Να το θυμάσαι!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ελίνα Ακριτίδου

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Ελίνα Ακριτίδου γεννήθηε στην Αθήνα στις 29/3 1972 και είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Το 1990 με την έναρξη της ιδιωτικής τηλεόρασης σε ηλικία 18 ετών είδε στις αγγελίες εφημερίδας ότι ζητούνται νέες κοπέλες για εργασία ως τηλεπαρουσιάστριες στον νεοσύστατο τότε τηλεοπτικό σταθμό ANT1.

Η Ακριτίδου πήγε στο casting για τη δουλειά αυτή έτσι ώστε να μπορεί να καλύπτει τα έξοδα των σπουδών της στην Κοινωνιολογία. Εκεί ο πρόεδρος του καναλιού Μίνως Κυριακού την ενημέρωσε πως δεν θα ήταν κατάλληλη για τη θέση της παρουσιάστριας άλλα της έκλεισε ραντεβού με τον σκηνοθέτη Νίκο Φώσκολο που θα ξεκινούσε μία νέα σειρά και έψαχνε πρωταγωνίστρια.

Έτσι πήρε το ρόλο της κοινωνικής λειτουργού Δώρας στην καθημερινή σειρά «Η Λάμψη», υποσχόμενη στον σκηνοθέτη και σεναριογράφο της σειράς Νίκο Φώσκολο να σπουδάσει υποκριτική. Παράλληλα με το ρόλο στο βασικό καστ της σειράς δαχτυλογραφούσε τα κείμενα του σήριαλ για να έχει επιπλέον εισόδημα. Έπειτα ακολούθησαν πολλές ακόμασειρές, με τελευταία «το Τατουάζ», από το 2017 μέχρι το 2019.