Ο σύντροφος της Britney Spears "έσπασε" την σιωπή του για την απώλεια του μωρού τους

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο σύντροφος της Britney Spears

Η τελευταία περίοδος ήταν αρκετά δύσκολη για την Britney Spears καθώς η γνωστή τραγουδίστρια είχε αποκαλύψει πως περίμενε τον καρπό του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της, Σαμ Ασγκάρι. Ωστόσο, η ίδια αποκάλυψε λίγο καιρό αργότερα πως απέβαλε ζητώντας ταυτόχρονα, κατανόηση από τα Μέσα αλλά και τους θαυμαστές τους.

Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος της παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «GQ» όπου μίλησε για την ψυχολογία της Britney Spears αλλά και για την αναπάντεχη απώλεια του μωρού τους.

Οι δηλώσεις του αρραβωνιαστικού της Britney Spears

Σύντροφος Britney Spears

«Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλούς ανθρώπους. Και ένα όμορφο πράγμα που άκουσα ήταν ότι όταν το μωρό είναι έτοιμο, θα έρθει. Το γυναικείο σώμα είναι υπέροχο και αυτοθεραπεύεται. Θα έρθει η σωστή στιγμή. Παραμένουμε θετικοί».

«Σκέφτηκα σύμφωνα με το γούστο της, δεν θα ήθελε κάτι μεγάλο. Οι διασημότητες παίρνουν δαχτυλίδι ενός εκατομμυρίου δολαρίων, και συνήθως είναι δωρεάν επειδή διαφημίζεται παράλληλα, αλλά εγώ θέλω να αντιπροσωπεύει κάτι… Έτσι σχεδίασα ένα πολύ όμορφο δαχτυλίδι με πριγκιπικό σχέδιο, για μια πριγκίπισσα της πραγματικής ζωής».

Λίγα λόγια για την Britney Spears

Η Μπρίτνεϊ Τζίν Σπίαρς είναι Αμερικανίδα τραγουδίστρια της ποπ με τεράστια εμπορική επιτυχία στο ενεργητικό της έχοντας πουλήσει πάνω από 201 εκατομμύρια δίσκους σε όλο τον κόσμο.

Είναι βραβευμένη με Γκράμι αλλά και πολλά άλλα σημαντικά βραβεία, συμπεριλαμβανομένων και ενός MTV Video Vanguard Award των MTV VMA και ενός Ultimate Choice Award των Teen Choice Awards και ενός Millenium Billboard Award[16] για τη συνολική προσφορά της στη μουσική. Κατέχει το ρεκόρ του καλλιτέχνη, εν ζωή, με τα περισσότερα μουσικά βραβεία παγκοσμίως. Είναι γνωστή ως το μεγαλύτερο ποπ είδωλο της γενιάς της και της έχει δοθεί ο τίτλος Πριγκίπισσα της Ποπ.

Οι δουλειές της έχουν βραβευτεί με εκατοντάδες βραβεία και επαίνους, συμπεριλαμβανομένου ενός Grammy, έξι MTV Video Music Awards, καθώς και ενός Lifetime Achievement Award, εφτά Billboard Music Awards, και ένα αστέρι στο Hollywood Walk of Fame. Το 2009, το Billboard της έδωσε την όγδοη θέση στην λίστα με τους καλλιτέχνες της δεκαετίας, και το 2016 της έδωσε το βραβείο της χιλιετίας.

Το 2018 στα βραβεία Beauty Awards βραβεύτηκε με τα βραβείο για το άρωμα της χρονιάς με το "Fantasy: In Bloom". Με αυτό το βραβείο φτάνει στα 500 βραβεία και είναι η μονή καλλιτέχνης που έχει κατακτήσει τόσα βραβεία από οποιοδήποτε άλλο καλλιτέχνη στην καριέρα του.