«Ήταν να πάμε με τον Μαυρίδη στο Asia Express, αλλά...» - To "άκυρο" που έφαγε ο Γιώργος Κατσινόπουλος από το STAR

Ποιος ο λόγος που τελικά τον απέρριψαν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν να πάμε με τον Μαυρίδη στο Asia Express, αλλά...» - To

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/6 ο Γιώργος Κατσινόπουλος ο οποίος μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και τον λόγο που τελικά δεν πήγαν μαζί στο Asia Express.

Η γνωριμία & φιλία του Γιώργου Κατσινόπουλου με τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο ίδιος να υπενθυμίσουμε πως έγινε κουμπάρος στον πολιτικό γάμο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και έδεσαν αμέσως οι 2 φίλοι.

Συγκεκριμένα, η πρώτη γνωριμία έγινε στο "NOMADS" και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Για τον λόγο που δεν πάνε μαζί στο Asia Express: "Ήταν να πάμε μαζί στο Asia Express, αλλά τελευταία στιγμή μας το ακύρωσαν και πήραν την κουμπάρα μου. Να είναι καλά. Η ίδια παραγωγή που έκανε το NOMADS έκανε και το Asia Express και δεν ήθελαν δυο άτομα από εκεί. Επίσης ήμασταν ένα πολύ καλοδουλεμένο ζευγάρι και δεν θα δίναμε υλικό στο εξωτερικό. Με έχει εκπαιδεύει πολύ καλά ο Μαυρίδης.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορώ πολύ εύκολα να τον κράξω πολύ, γιατί δεν με ακούει, αλλά δεν θα το κάνω. Ο Γιώργος με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα, έχουμε κάνει πολλά πραγματα μαζί και επαγγελματικά. Μετά το παιχνίδι μείναμε κολλητοί και πριν λίγο καιρό γίναμε και κουμπάροι. Ο Γιώργος είναι πάνω από όλα άνθρωπος και πολύ καλός και τον αγαπώ πολύ".

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Κατσινόπουλο

Είναι Παγκόσμιος Πρωταθλητής Grappling και Πανευρωπαϊκός Πρωταθλητής Brazilian Jiu Jitsu. Γεννήθηκε στην Αθήνα πριν 39 χρόνια, όπου μυήθηκε από μικρός στη μαχητική τέχνη του καράτε.

Έχοντας στο ενεργητικό του 2dan του Shotokan Karate και σειρά διακρίσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε το επόμενό του βήμα στις μαχητικές τέχνες και χάρισε στην Ελλάδα 3 Παγκόσμια μετάλλια στο άθλημα Grappling αλλά και στην κατηγορία του στο ΒJJ. Το 2017 εντάχθηκε και βραβεύθηκε στο Ευρωπαϊκό Hall of Fame των πολεμικών τεχνών.