«Και από τις δύο πλευρές υπάρχει ένα...» - Η Ελίνα Παπίλα "σπάει" τη σιωπή της για τη σχέση της με τον Γιώργο Καρτελιά

Όλη η αλήθεια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Και από τις δύο πλευρές υπάρχει ένα...» - Η Ελίνα Παπίλα

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα έκανε το πρωί της Τρίτης (7/6) η Ελίνα Παπίλα, η οποία θέλησε να απαντήσεις στις φήμες που τη θέλουν να έχει τσακωθεί με τον συμπαρουσιαστή και φίλο της, Γιώργο Καρτελιά.

Η ίδια εκπομπή, χθες (6/6) έβγαλε ένα ρεπορτάζ το οποίο αναφέρει πως το δίδυμο δε θα συνεχίσει μαζί και την επόμενη σεζόν, ενώ αποκάλυψε πως οι σχέσεις των δύο παρουσιαστών έχουν βρεθεί σε άσχημο σημείο, με αφορμή το ποιος θα έχει μεγαλύτερο ρόλο στην εκπομπή.

Ξεκάθαρη η Ελίνα Παπίλα για τον Γιώργο Καρτελιά

«Δε ξέρω αν πήραμε το πράσινο φως για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Η σεζόν ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν η πρώτη μας φορά, δεν το είχαμε ξανακάνει, το ζήσαμε και θα δούμε τώρα τι θα γίνει. Το κανάλι ξέρει καλύτερα. Ότι έχει σκεφτεί, ότι έχει αποφασίσει αλλά δε γνωρίζω τίποτα ακόμα.

Εγώ το ζω, το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δε ξέρω για πόσο ακόμα θα το ζω. Δε γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει καν με το κανάλι, δε ξέρω αν έχουν γίνει δοκιμαστικά. Φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα μας ζητηθεί να γίνει μια συνάντηση και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι άψογη. Θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Γιώργο και ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό της εκπομπής.

Δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας. Σαφώς υπάρχει ένα άγχος και από τις δυο πλευρές για το τι θα γίνει. Ο καθένας θα το είχε. Εδώ δε ξέρω αν θα είμαι εγώ του χρόνου, θα ξέρω για την αρχισυντάκτρια; Δε νομίζω ότι είμαι και η πλέον κατάλληλη με έναν χρόνο εμπειρίας για να ξέρω ποιος κάνει και ποιος όχι. Εγώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν τους εμπιστεύομαι απόλυτα» είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.

Τι είχαν αποκαλύψει οι δυο τους για τα νέα επαγγελματικά τους βήματα

Στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Καμέα, Status, βρέθηκαν την Κυριακή 20/3, οι παρουσιαστές του Breakfast@Star, Γιώργος Καρτέλιας και Ελίνα Παπίλα.

«Ήταν δελεαστικό, ήταν τιμητικό, γιατί ήθελαν να πάρουμε το πρωινό του Sok Fm και να το πάμε στο Star, σας θέλουμε όπως είσαστε εδώ. Πάμε να κάνουμε αυτό που κάνουμε εδώ, εκεί. Αυτό ήταν για μένα το βασικό», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καρτελιάς, με την Ελίνα Παπίλα να απαντάει:

«Αυτό που κάναμε στο ραδιόφωνο ήταν πολύ μεγάλο, με τεράστια αποδοχή από τον κόσμο. Μας έστελναν μηνύματα ότι μας ακούν μέχρι και από τη Νορβηγία, την Φινλανδία και τον Καναδά. Υπήρχε μία πρόταση που ήταν για πάνελ, στις άλλες δεν είχαμε προχωρήσει στις συζητήσεις. Όταν ήρθε η πρόταση του Star, ο ενθουσιασμός ήταν τεράστιος. Θεωρώ ότι η τηλεόραση έχει περάσει σε μια νέα εποχή που τα πρόσωπα που θέλουν οι τηλεθεατές να βλέπουν είναι οικεία, ζεστά, αληθινά».

«Νομίζω ότι τα βίντεο που ανεβάζαμε στα social τράβηξαν την προσοχή. Δεν είμαστε δήθεν, είμαστε απλοί λιτοί», πρόσθεσε λίγο αργότερα ο Γιώργος Καρτελιάς με την συμπαρουσιάστριά του να λέει:

«Δεν γνωρίζουμε, δεν έχουμε κάνει καμία συζήτηση ακόμα. Φαντάζομαι είναι πολύ νωρίς για να συζητήσουμε για του χρόνου. Θα θέλαμε πάρα πολύ να μας δοθεί αυτή η ευκαιρία, το κανάλι εξακολουθεί και μας αγαπάει πολύ, μας στηρίζει, μας φροντίζει πάρα πολύ. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ναι».