«Πάνω στη...» - Η αποκάλυψη του Trannos για την ιστορία πίσω από το όνομά του

Πώς βγήκε;

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Πάνω στη...» - Η αποκάλυψη του Trannos για την ιστορία πίσω από το όνομά του

Καλεσμένος στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας 6/6 ο τράπερ Trannos, με αφορμή την νέα του επιτυχία με τους Kings, Madame. Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, για την προέλευση το ονόματος Trannos αλλά και για την μουσική γενικότερα.

Οι δηλώσεις του Trannos

«Ο κολλητός μου με πήρε με το ζόρι στο στούντιο, να κάνω αυτό που πρέπει να κάνω. Φοβόμουν εγώ, δεν ήξερα αν θέλω να μπω στη διαδικασία αυτή. Με τη μουσική βρήκα νόημα στη ζωή μου κάνω κάτι που αγαπάω και συντηρούμαι από αυτή.

Πάνω στη μ@λ#κία μας το βγάλαμε και το κράτησα από το μεγάλος και τρανός. Αν κάθομαι και παρτάρω για το κομμάτι μου που έγινε χιτ μου κάποιος άλλος δουλεύει πολύ σκληρά για να με περάσει.

Δεν έχω πρόβλημα όπως έχουν άλλοι με τους λαϊκούς τραγουδιστές, τους αγαπάω όλους, όλο στα μπουζούκια είμαι», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τράπερ.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ αλλά...»

Ο τράπερ τελικά μίλησε αποκλειστικά στο Live News περιγράφοντας πως νιώθει μετά από όλα όσα συνέβησαν.

«Πέρασα δύσκολο βράδυ, όλα καλά όμως. Στο τέλος βγήκα, έφαγα την ποινή που έφαγα, έφαγα το πρόστιμο που έφαγα, όλα καλά και ωραία. Συνεχίζουμε τη ζωή μας, συνεχίζουμε τα βίντεο κλιπ μας, συνεχίζουμε την καριέρα μας και μακριά από προβλήματα. Έχουμε λίγο χιούμορ, μας αρέσει να γελάμε λίγο παραπάνω από ότι πρέπει. Νομίζω δεν είναι κακό αυτό, σωστά;

Αλλά όλα καλά δεν πειράζει. Φυσικά και το αφήνω πίσω. Έχουμε όλο το καλοκαίρι μπροστά μας να περνάμε καλά, αυτό έχουμε στόχο εμείς, να περνάμε πάντα καλά και να είμαστε χαρούμενοι» είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος τράπερ.