Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η κόρη τους έσβησε τα πρώτα της κεράκια σε garden party

Φωτογραφία της μικρής Λίλιμπετ

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Μέγκαν Μαρκλ - Πρίγκιπας Χάρι: Η κόρη τους έσβησε τα πρώτα της κεράκια σε garden party

Τα πρώτα της γενέθλια γιόρτασε η κόρη των Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι ,Το Σάββατο 4 Ιουνίου υποδέχτηκαν στο Frogmore Cottage και συγκεκριμένα σε έναν από τους πίσω κήπους του πύργου, αγαπημένους φίλους για τα πρώτα γενέθλια της, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού, ενώ φίλος τους απαθανάτισε και τη μικρή Λίλιμπετ σε μια φοβερή φωτογραφία.

Ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να ξεγνοιάσουν και να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ευτυχίας μαζί με τη μικρή αλλά και φίλους, καθώς η Μέγκαν είχε περάσει πολύ δύσκολες ώρες τις προηγούμενες μέρες με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που έτυχε στον πατέρα της(δείτε τι ακριβώς έπαθε).

Τα γενέθλια της μικρής Λίλιμπετ

Λίγες ώρες μετά και στην δημοσιότητα είδαμε σχετική φωτογραφία με την κοκκινομάλλα Λίλιμπετ ανήμερα των γενεθλίων της.

Στην γλυκιά φωτογραφία η Λίλιμπετ χαμογελά καθώς παίζει στην αυλή του σπιτιού της οικογένειάς της. Φοράει ένα μπλε φόρεμα και ένα λευκό φιόγκο από δαντέλα στα κόκκινα μαλλιά της που κληρονόμησε από τον μπαμπά Χάρι!

Την φωτογραφία δημοσίευσε ο Misan Harriman, στενός οικογενειακός φίλος, ο οποίος παρευρέθηκε στο πάρτι της Λίλιμπετ με τη γυναίκα και τα παιδιά του, απαθανατίζοντας όμορφες στιγμές από το απόγευμα του Σαββάτου.
«Ήταν τόσο προνόμιο να γιορτάσω τα πρώτα γενέθλια της Λίλιμπετ με την οικογένειά μου και τη δική της! Χαρά και ζωγραφική παντού» περιέγραψε ο Misan Harriman για το πάρτι γενεθλίων.

Η μικρή Λίλιμπετ στο πάρτυ γενεθλίων της

Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ: Έδωσαν και εκεί το παρόν και ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ

Στις 2/6 ξεκίνησαν οι επίσημες εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 70 ετών της βασίλισσας Ελισάβετ στο θρόνο και έχουν διάρκεια τεσσάρων ημερών ,εκ των οποίων οι δύο καταχωρούνται ως αργία στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης, η βασίλισσα Ελισάβετ ανέβηκε στον εξώστη του Παλατιού για να χαιρετίσει τα πλήθη και να παρακολουθήσει φυσικά την παρέλαση, στην οποία συμμετέχουν 1.400 στρατιώτες, 200 άλογα και 400 μουσικοί.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το παρόν έδωσα ο πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα, ο Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον με τα παιδιά τους, Τζορτζ, Σάρλοτ και Λούις, ο πρίγκιπας Έντουαρντ και η σύζυγός του Σόφι καθώς και τα παιδιά τους, η πριγκίπισσα Άννα και ο αντιναύαρχος Τιμ Λόρενς, ο δούκας και η δούκισσα του Γκλούτσεστερ, ο δούκας του Κεντ και η πριγκίπισσα Αλεξάνδρα.

Μάλιστα, εμφανίστηκε και ο Πρίγκιπας Χάρι με τη Μέγκαν Μαρκλ, όχι όμως στον εξώστη του παλατιού, καθώς δεν έχουν ενεργό δημόσιο ρόλο. Οι δυο τους παρακολουθούσαν την παρέλαση από το παλιό γραφείο του δούκα του Ουέλινγκτον.