«Με την Ελίνα...» - Ο Γιώργος Καρτελιάς αποκαλύπτει για τις σχέσεις του με την Παπίλα μετά τις φήμες τσακωμού

"Έσπασε" την σιωπή του

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Με την Ελίνα...» - Ο Γιώργος Καρτελιάς αποκαλύπτει για τις σχέσεις του με την Παπίλα μετά τις φήμες τσακωμού

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης 7/6 ο Γιώργος Καρτελιάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αν τελικά θα συνεχίσει του χρόνου το Breakfast at star μαζί με την Ελίνα Παπίλα.

Η απάντηση του Γιώργου Καρτελιά για το τηλεοπτικό του μέλλον

«Άγνωστο ακόμα για του χρόνου! Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με το κανάλι και ότι ξέρετε, ξέρω. Δεν έχω ιδέα οπότε… ότι διαβάζω! Δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι για να έχω εικόνα. Με την Ελίνα είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε τσακωθεί και δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν ξέρω γιατί το έβγαλαν αυτό. Όταν είσαι χρόνια φίλος με κάποιον, ότι κι αν συμβεί, το λύνεις μπαμ μπαμ. Δεν έχω κάποια πικρία για όσα ακούγονται γιατί ότι είναι καλύτερο για την εκπομπή θα γίνει και το κανάλι το ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τι πρέπει να κάνει».

Όταν η δημοσιογράφος ρώτησε τον παρουσιαστή για το ενδεχόμενο να δεχθεί να βρεθεί σε άλλο πόστο, απάντησε: «Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια. Μπορεί ναι, μπορεί όχι, ανάλογα. Αν κάποιος κάνει δοκιμαστικό για να πάρει τη δική μου θέση, ας την παρει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με ενδιαφέρει η εκπομπή να πηγαίνει καλά. Το αν συμμετέχω σε αυτήν ενεργά ή συμμετέχω από πίσω, είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν με πειράζει. Αρκεί να πηγαίνει καλά η εκπομπή».

Τι δηλώνει από την μεριά της η Ελίνα Παπίλα

«Δε ξέρω αν πήραμε το πράσινο φως για του χρόνου. Δεν έχω μιλήσει ακόμα με το κανάλι. Η σεζόν ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν η πρώτη μας φορά, δεν το είχαμε ξανακάνει, το ζήσαμε και θα δούμε τώρα τι θα γίνει. Το κανάλι ξέρει καλύτερα. Ότι έχει σκεφτεί, ότι έχει αποφασίσει αλλά δε γνωρίζω τίποτα ακόμα.

Εγώ το ζω, το χαίρομαι πάρα πολύ γιατί δε ξέρω για πόσο ακόμα θα το ζω. Δε γνωρίζω τίποτα. Δεν έχω μιλήσει καν με το κανάλι, δε ξέρω αν έχουν γίνει δοκιμαστικά. Φαντάζομαι τις επόμενες ημέρες θα μας ζητηθεί να γίνει μια συνάντηση και εκεί θα τα συζητήσουμε όλα. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι άψογη. Θα ήθελα να είμαι μαζί με τον Γιώργο και ότι είναι να γίνει να γίνει για καλό της εκπομπής.

Δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσά μας. Σαφώς υπάρχει ένα άγχος και από τις δυο πλευρές για το τι θα γίνει. Ο καθένας θα το είχε. Εδώ δε ξέρω αν θα είμαι εγώ του χρόνου, θα ξέρω για την αρχισυντάκτρια; Δε νομίζω ότι είμαι και η πλέον κατάλληλη με έναν χρόνο εμπειρίας για να ξέρω ποιος κάνει και ποιος όχι. Εγώ τους ανθρώπους που με επέλεξαν τους εμπιστεύομαι απόλυτα» είπε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.