«Μου άφησε μείωση της ακοής, έπεσα σε κατάθλιψη...» - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Γιώργου Κατσινόπουλου

Η εξομολόγηση του για όσα πέρασε

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου άφησε μείωση της ακοής, έπεσα σε κατάθλιψη...» - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας του Γιώργου Κατσινόπουλου

Το βράδυ της Δευτέρας 6/6 καλεσμένος στο The 2night Show εκτός από την λαμπερή Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και την αποκάλυψή της για το Survivor, ήταν και ο γνωστός αθλητής Γιώργος Κατσινόπουλος. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε λοιπόν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για το δύσκολο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε μετά από έναν τραυματισμό που είχε στο Nomads αλλά και για μια άλλη δύσκολη περιπέτεια που είχε με την υγεία του που στάθηκε η αφορμή για να περάσει κατάθλιψη.

Η εξομολόγηση του Γιώργου Κατσινόπουλου

«Πέρασα άσχημα γιατί μετά το χειρουργείο στο ισχίο, που προκλήθηκε στο Nomads. Μόλις τελείωσε το χειρουργείο κι ήμουν έτοιμος να αγωνιστώ, έπαθα κολλητά ωτίτιδα που μου το γυρνά σε οξεία λαβυρινθίτιδα κι έκανα δύο χειρουργεία. Είχα ιλίγγους και μου άφησε μείωση της ακοής και παράλληλα 24ωρες εμβοές» ανέφερε ο Γιώργος Κατσινόπουλος.

«Αυτό είχε ως συνέπεια να μην μπορώ να κάνω το restart, που έκανα πάντα. Ήταν μια μεγάλη περίοδος, που έπεσα σε μίνι κατάθλιψη και δεν μπορούσα να βρω τρόπο να φύγω από αυτόν τον βάλτο».

To "άκυρο" που έφαγε από το STAR

Mίλησε επίσης για τα επαγγελματικά του σχέδια, τον Γιώργο Μαυρίδη αλλά και τον λόγο που τελικά δεν πήγαν μαζί στο Asia Express. Ο ίδιος να υπενθυμίσουμε πως έγινε κουμπάρος στον πολιτικό γάμο του Γιώργου Μαυρίδη και της Κρίστη Καθάργια στη Θεσσαλονίκη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως γνωρίστηκαν και έδεσαν αμέσως οι 2 φίλοι.

Συγκεκριμένα, η πρώτη γνωριμία έγινε στο "NOMADS" και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Για τον λόγο που δεν πάνε μαζί στο Asia Express: "Ήταν να πάμε μαζί στο Asia Express, αλλά τελευταία στιγμή μας το ακύρωσαν και πήραν την κουμπάρα μου. Να είναι καλά. Η ίδια παραγωγή που έκανε το NOMADS έκανε και το Asia Express και δεν ήθελαν δυο άτομα από εκεί. Επίσης ήμασταν ένα πολύ καλοδουλεμένο ζευγάρι και δεν θα δίναμε υλικό στο εξωτερικό. Με έχει εκπαιδεύει πολύ καλά ο Μαυρίδης.

Η αλήθεια είναι ότι τώρα μπορώ πολύ εύκολα να τον κράξω πολύ, γιατί δεν με ακούει, αλλά δεν θα το κάνω. Ο Γιώργος με βοήθησε πάρα πολύ σε όλα, έχουμε κάνει πολλά πράγματα μαζί και επαγγελματικά. Μετά το παιχνίδι μείναμε κολλητοί και πριν λίγο καιρό γίναμε και κουμπάροι. Ο Γιώργος είναι πάνω από όλα άνθρωπος και πολύ καλός και τον αγαπώ πολύ".