Αριστομένης Γιαννόπουλος: ''Η σύντροφός μου ζήλευε λόγω της Παναγιώταρου''

Τι αποκάλυψε για τη σχέση με την πρώην γυναίκα του

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Αριστομένης Γιαννόπουλος: ''Η σύντροφός μου ζήλευε λόγω της Παναγιώταρου''

Η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» συνάντησε τον Αριστομένη Γιαννόπουλο, και σε απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Τρίτης 7/6 μίλησε για το διαζύγιο με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, τη νέα του σύντροφο, αλλά και τη ζήλια που αντιμετωπίζει επειδή διατηρεί καλές σχέσεις με την πρώην σύζυγό του.

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει αρκετά χρόνια και και ο καθένας έχει προχωρήσει στη ζωή του. Αμφότεροι διατηρούν νέα σχέση, ενώ η Παναγιώταρου όπως έγινε γνωστό είναι πάνω από ένα χρόνο με τον παίκτη του survivor Στάθη Σχίζα για τον οποίο δεν παραλείπει συχνά πυκνά να κάνει τρυφερές αναρτήσεις(δείτε εδώ την τελευταία της).

Τι δήλωσε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος για την πρώην γυναίκα του

«Μετά το διαζύγιο έχει αυξηθεί το φλερτ, έχω αρκετά που με απασχολούν στο κομμάτι φλερτ, δεν έχω παράπονο», παραδέχτηκε ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, ενώ αποκάλυψε ότι «Κάτι έχω σε σχέση, θα ήθελα όμως να το προστατεύσω».

Ενώ συνέχισε: «Όταν γνώρισα την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν 20 ετών και παντρευτήκαμε στα 25 της. Έχει κλείσει ο κύκλος με την Αλεξάνδρα, μιλάμε, είμαστε πολύ αγαπημένοι, δε με αφορά τι κάνει στην προσωπική της ζωή. Ως πρώην σύντροφος, με τη νέα σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου δεν έχω πρόβλημα, για τη σχέση αυτή αιωρείτο μια κατάσταση και ξαφνικά πήρε τη σφραγίδα της σχέσης», σημείωσε ο ίδιος σχετικά με την πρώην σύζυγό του.

Τέλος όπως είπε, υπήρχε σχέση του που τον ζήλευε επειδή είχαν καλές σχέσεις με την Παναγιώταρου και τον έπαιρνε τηλέφωνο.

Το αιχμηρό σχόλιο του για τη σχέση Παναγιώταρου - Σχίζα

Μετά την επιβεβαίωση της σχέσης της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα, ο πρώην της επιχειρηματία, Αριστομένης Γιαννόπουλος είχε μιλήσει στην κάμερα της «Super Κατερίνα», τονίζοντας πως δεν ήξερε τίποτα για το ειδύλλιο που εξελισσόταν.

«Κι εγώ μαζί σας τα έμαθα, να ξέρεις. Δεν ήξερα τίποτα από πριν. Ωραία, εντάξει, μπράβο. Ταιριάζουν πιστεύω. Είναι αυτό που είχα πει και την προηγούμενη φορά, πως ο καθένας κάνει τις επιλογές του. Δεν ήμασταν κολλητοί με την Αλεξάνδρα, σχέση είχαμε και τη ρώταγα απ’ έξω, απ’ έξω αν ισχύει, μου το επιβεβαίωνε χωρίς κάτι στάνταρ» είπε αρχικά ο πλαστικός χειρουργός.

«Εγώ τον Στάθη ως φίλο της δεν τον ήξερα να σου πω την αλήθεια. Μαζί με εσάς το ανακάλυψα. Ούτε στον γάμο μας θυμάμαι να έχει έρθει. Πόσο μακρινοί φίλοι ήταν, τι φιλική σχέση είχαν δεν μπορώ να το ξέρω γιατί τον Στάθη Σχίζα τον έμαθα από εσάς.

Χωρίσαμε ειρηνικά με αποτέλεσμα αυτό να δημιουργήσει κάποιες φήμες του πόσο αληθινός ή όχι ήταν ο γάμος μας. Αυτό νομίζω πρέπει να είναι το σύνηθες. Δύο άνθρωποι πρέπει να κρατάνε κι ένα επίπεδο μετά» συνέχισε ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.