Σε "διπλό ταμπλό" η Ζήνα Κουτσελίνη - Συνεχίζει στο STAR αλλά ετοιμάζει εκπομπή κι σε άλλο κανάλι

Η πρόταση που δέχθηκε από έναν συγκεκριμένο σταθμό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σε

Χαμός επικρατεί με το τηλεοπτικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, θα συνεχίσει στο STAR για ακόμη μια χρονιά, παρά τις φήμες απομάκρυνσής της, μιας και το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα έχει ισχύ για ένα έτος.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται για ακόμη μια χρονιά στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα και μάλλον στην ίδια ώρα, ωστόσο την διεκδικεί κι ακόμα ένα κανάλι.

Συγκεκριμένα, η Ζήνα Κουτσελίνη σκέφτεται να κάνει και μια δεύτερη εκπομπή με τελείως όμως διαφορετικό χαρακτήρα, μιας και θα είναι ψυχαγωγική. Η ίδια δεν το έχει επιβεβαίωσε ακόμα, ωστόσο η Super Κατερίνα ήρθε σε επαφή μαζί της και με τον τρόπο της το πρόδωσε.

Το τηλεοπτικό μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη

Τι είχε δηλώσει η ίδια για τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα

Το πρωί του Σαββάτου (28/5) μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» προβλήθηκαν οι δηλώσεις που είχε παραχωρήσει η Ζήνα Κουτσελίνη αναφορικά για το τηλεοπτικό της μέλλον και τις φήμες περί μεταγραφής. Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Από τον Μάιο συζητάω με το κανάλι, είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, νομίζω μέχρι τα μέσα Ιουνίου θα είναι οι αποφάσεις οριστικές.». Και συνέχισε λέγοντας: «Για να κάνω μια μεταγραφή σημαίνει ότι κάποιος μου προτείνει κάτι που δεν μου προτείνει ο δικός μου σταθμός. Αυτό εξαρτάται από τη χρονιά και τη στιγμή…

Μπορεί κάποιος να μου προτείνει να κάνω κάτι επιπλέον που δεν μπορώ να το κάνω. Μπορεί να μου προτείνουν να πάω σε μια άλλη ζώνη που να θέλω να κάνω. Το δικό μου επαγγελματικό βήμα είναι μυστικό, αποφασίζω μυστικά».