Σε ινδικό εστιατόριο μετά τη δικαίωσή του ο Johnny Depp - Το μεγάλο ποσό που ξόδεψε

Στο Ηνωμένο Βασίλειο με φίλους

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
 Σε ινδικό εστιατόριο μετά τη δικαίωσή του ο Johnny Depp -  Το μεγάλο ποσό που ξόδεψε

Ο Τζόνι Ντεπ και η Άμπερ Χερντ, των οποίων βγήκε στο ''σφυρί" το πολυτελές ρετιρέ που έμεναν, τον τελευταίο καιρό είχαν στραμμένα πάνω τους όλα τα φώτα της δημοσιότητας μιας και η δικαστική διαμάχη, που είχαν σχετικά με την κοινή τους ζωή αφορούσε το κοινό ιδιαίτερα. Μετά λοιπόν από πολλές ώρες στη δικαστική αίθουσα, την Τετάρτη 1/6 η ετυμηγορία των ενόρκων βγήκε υπέρ του ηθοποιού.

Το γιόρτασε σε ινδικό εστιατόριο ο Τζόνι Ντεπ

Ο Τζόνι Ντεπ απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες και αποφάσισε να το γιορτάζει και με το παραπάνω. Στην τελευταία του έξοδο, ο ηθοποιός έκανε λογαριασμό 50 χιλιάδων λιρών σε ινδικό εστιατόριο, του Μπέρμιγχαμ, όπου και πήγε με μεγάλη παρέα, συμπεριλαμβανομένου και του Τζεφ Μπεκ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ο 58χρονος ηθοποιός συνάντησε μία μεγάλη παρέα από φίλους του, το βράδυ της Κυριακής 5/6 στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η παρέα των περίπου 20 ατόμων απόλαυσε το ινδικό φαγητό που είχε προετοιμαστεί ειδικά για εκείνους, μαζί με κοκτέιλ και ροζ σαμπάνια.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι ο Ντεπ άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Άφησε ένα γενναίο φιλοδώρημα μετά το γεύμα του και, όπως ανέφερε ο διευθυντής του εστιατορίου, «αφιέρωσε πολύ χρόνο μιλώντας με το προσωπικό και με χαρά φωτογραφήθηκε μαζί τους».

Johnny Depp

Από την άλλη η Άμπερ Χέρντ δέχεται το ένα χτύπημα μετά το άλλο

Η Άμπερ Χέρντ και ο Τζόνι Ντεπ είχαν εδώ καιρό ανοιχτούς λογαριασμούς καθώς η πρώτη τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση και εκείνος με τη σειρά του συκοφαντική δυσφήμιση. Μιας και η όλη υπόθεση δε μπορούσε να λάβει τέλος αλλιώς, πήγαν στα δικαστήρια και εκείνα έκριναν τη δικαίωση ενός εκ των δύο.

Να τονίσουμε εδώ πως η ηθοποιός είχε γνωστοποιήσει την παρενόχληση της μέσα από ένα κείμενο, που δημοσιεύτηκε στην Washington post και οι τελευταίες εξελίξεις, μετά την αθώωση του Τζόνι αναφέρουν πως η εφημερίδα αποφάσισε να κάνει μια αλλαγή στο τότε κείμενο του 2018, και να προσθέσει συντάκτης μια νέα και πολύ σημαντική για την υπόθεση παράγραφο.

«Σημείωση συντάκτη, 2 Ιουνίου 2022: Το 2019, ο Johnny Depp μήνυσε την Amber Heard για συκοφαντική δυσφήμιση λόγω του κειμένου γνώμης του 2018. Την 1η Ιουνίου του 2022, μετά τη δίκη στο Fairfax, οι ένορκοι βρήκαν τη Heard υπόλογη σε τρεις κατηγορίες για τις παρακάτω δηλώσεις, οι οποίες ισχυρίστηκε ο Depp ότι ήταν ψευδείς και συκοφαντικές:

1) ‘Μίλησα ενάντια στη σεξουαλική κακοποίηση και αντιμετώπισα την οργή της κουλτούρας μας. Αυτό πρέπει να αλλάξει.'

2) ‘Πριν δύο χρόνια, έγινα δημόσια φιγούρα εκπροσωπώντας την ενδοοικογενειακή βία και ένιωσα την πλήρη δύναμη της οργής της κουλτούρας μας για τις γυναίκες που μιλούν ανοιχτά.

3) ‘Είχα τη σπάνια θέση να δω, σε πραγματικό χρόνο, πώς οι θεσμοί προστατεύουν τους άντρες που κατηγορούνται για κακοποίηση’. Οι ένορκοι βρήκαν ξεχωριστά ότι ο Depp, μέσω του δικηγόρου του, Adam Waldman, δυσφήμισε τη Heard σε μία από τις τρεις κατηγορίες στην ανταγωγή της».

Amber Heard