Τι έφαγε η βασιλική οικογένεια στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Ο σεφ Νίκος Κουλούσιας αποκαλύπτει στον αέρα του «Happy Day»

Όλες οι λεπτομέρειες για το μενού της τελετής

Γεωργία Σαμπαζιώτη
Youweekly Editor
Τι έφαγε η βασιλική οικογένεια στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο - Ο σεφ Νίκος Κουλούσιας αποκαλύπτει στον αέρα του «Happy Day»

Ο Έλληνας σεφ, Νίκος Κουλούσιας, που μαγείρεψε στο δείπνο της Βασίλισσας Ελισάβετ για τον Πλατινένιο Ιωβηλαίο, μίλησε στο «Happy Day» το πρωινό της Τρίτης 7/6 και αποκάλυψε λεπτομέρειες για την μεγάλη γιορτή του Ηνωμένου Βασιλείου. Μεταξύ άλλων μίλησε για το μενού αλλά και τις διατροφικές συνήθειες της βασιλικής οικογένειας.

Υπενθυμίζεται πως από την Πέμπτη 2/6 έως και την Κυριακή 5/6 εορταζόταν το Πλατινένιο Ιωβήλαιο προς τιμήν των 70χρόνων από την ανάρρηση της Βασίλισσας Ελισσάβετ Β' στον βρετανικό θρόνο. Μάλιστα, παρά την ανησυχητική τροπή που είχε πάρει το τελευταίο διάστημα η υγεία της Ελισάβετ, προς μεγάλη έκπληξη όλων εμφανίστηκε και την τελευταία ημέρα των εορτασμών(δείτε εδώ πλάνα).

Τι δήλωσε ο σεφ Νίκος Κουλούσιας για το μενού των εορτασμών

«Το μενού και την τροφοδοσία τα σχεδιάζαμε έναν μήνα πριν εκτός από τον γάμο, που ήθελε κι άλλη προετοιμασία. Έπρεπε να συνεννοηθούμε με τις βασιλικές φάρμες για το τι θα μπορούσαν να μας προμηθεύσουν. Το μενού ήταν αυστηρά για τη βασιλική οικογένεια. Κάναμε κάποιες ελάχιστες αλλαγές πιο πολύ στις ονομασίες».

Και συνέχισε:
«Όλα τα μενού έπρεπε να γραφτούν στα Γαλλικά. Επειδή η Βασίλισσα μιλάει Γαλλικά και θεωρεί τη γαλλική κουζίνα υψηλή γαστρονομία, έπρεπε να είναι γραμμένα στα Γαλλικά. Αυτή τη φορά η βασιλική οικογένεια -εκτός του ζεύγους Χάρι-Μέγκαν- ήταν συνολικά 18 άτομα. Τα παιδιά τρώνε σε ξεχωριστό χώρο. Η Βασίλισσα διαλέγει η ίδια το μενού. Μπορεί να υπογραμμίσει αυτά που δεν της αρέσουν και να γίνει αλλαγή».

Τέλος για την έμπνευση του γλυκού της βραδιάς αποκάλυψε:

«Το γλυκό ήταν δημιουργία του νικητή μαγειρικού ριάλιτι στη Βρετανία» αποκάλυψε».

Η Kim Kardashian «έφαγε» πόρτα από το παλάτι του Μπάκιγχαμ -Ήθελε να πάει στους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου

Λέγεται πως το ζευγάρι Pete Davidson και Kim Kardashian βρέθηκε από την 1/6 στο Λονδίνο για να ζήσει από κοντά τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου. Έτσι έχουν δηλώσει, αλλά κανείς δεν ήξερε αν και θα είναι επίσημοι καλεσμένοι σε κάποια από τις σημαντικές εκδηλώσεις.

Η διάσημη τηλεπερσόνα θεώρησε δεδομένο ότι θα παρευρεθεί στη μεγάλη εκδήλωση του Σαββάτου 4/6 και προσπάθησε με κάθε τρόπο να εξασφαλίσει. Ήθελε οπωσδήποτε να παραστεί στο περίφημο Platinum Party στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Όμως το παλάτι φαίνεται πως είχε διαφορετική άποψη αφού της «έριξε» κυριολεκτικά πόρτα.

Η Kαρντάσιαν μάλιστα όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail, ήταν τόσο αποφασισμένη να παρευρεθεί στο Platinum Party, που προσπαθεί να αποκτήσει εισιτήρια με άλλα μέσα, ενώ ήταν τόσο… απελπισμένη που πρόσθεσε ότι δεν την πειράζει αν τα εισιτήρια δεν είναι VIP, φτάνει να πάει.

Πιο συγκεκριμένα, άτομο από το περιβάλλον της τηλεπερσόνας, ανέφερε: «Η Κιμ σπάνια απορρίπτεται για να πάει σε κάποια εκδήλωση, οπότε αυτό ήταν αρκετά περίεργο, ειδικά όταν δεν επισκέπτεται συχνά το Ηνωμένο Βασίλειο. Η Κιμ και ο Πιτ αγαπούν τη βασιλική οικογένεια και ήθελαν πραγματικά να είναι μέρος αυτής της ξεχωριστής γιορτής».