«Ο αληταράς...» - Το πέρασε χωρίς τον Βασάλο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ξέσπασε δημόσια

Η απίστευτη ταλαιπωρία

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ο αληταράς...» - Το πέρασε χωρίς τον Βασάλο η Ευρυδίκη  Βαλαβάνη και ξέσπασε δημόσια

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει πολλές ευαισθησίες αλλά η μεγαλύτερη της είναι για τα ζωάκια, που πολύ τα αγαπάει και αυτό το αποδεικνύει καθημερινά από το τρόπο, με τον οποίο συμπεριφέρεται στο γατάκι της τον lemmy, αλλά και από τις πράξει της όταν πρόκειται για ξένα ζωάκια.

Αυτή τη φορά, έκανε ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram περιγράφοντας με ένα κείμενο την τεράστια ταλαιπωρία, που πέρασε. Συνήθως μας δείχνει ευχάριστα παιχνίδια και χάδια με το pet της αλλά αυτή τη φορά την ανάγκασε να τον ψάχνει για ώρες, μιας και είναι αρκετά ατίθασος.

Σε κάθε περίπτωση η infuencer απέδειξε πόση αγάπη του έχει και ότι είναι διατεθειμένη να κινδυνέψει αν χρειαστεί προκειμένου να διασφαλίσει την ασφάλειά του.

Η ταλαιπωρία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη με το γατάκι της

Η Βαλαβάνη έχασε το γατάκι της

Η πρόταση από το Asia Express και η άρνηση της Ευρυδίκης

Μπορεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος να ετοιμάζεται για το Asia Express ωστόσο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα μείνει πίσω στην Ελλάδα, αφού απέρριψε την πρόταση της παραγωγής για να ταξιδέψουν ως ζευγάρι, με αποτέλεσμα έτσι να ξεκινήσουν οι φήμες περί χωρισμού.

Ο Κωνσταντίνος λοιπόν, θα έχει στο πλευρό του τον youtuber Fipster και ο Γιάννης Πουλόπουλος σήμερα 27/4 στην εκπομπή Super Κατερίνα αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο της πρότασης αλλά και της άρνησης.

Οι ιθύνοντες του Star ήθελαν να βάλουν στο παιχνίδι ένα ζευγάρι σαν τον Χάρη Βαρθακούρη με την Αντελίνα Βαρθακούρη στο Globetrotters, ωστόσο, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αρνήθηκε την πρόταση, με αποτέλεσμα στην παραγωγή του ταξιδιωτικού project να κάνουν πρόταση σε Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση.