«Δεν έφτασα ποτέ...» - Ο Χρήστος Χολίδης εξηγεί το λόγο που δεν ''ψωνίστηκε''

«Αλλοιώνεται ο άνθρωπος αν δεν..»

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
«Δεν έφτασα ποτέ...» - Ο Χρήστος Χολίδης εξηγεί το λόγο που δεν ''ψωνίστηκε''

Το μεσημέρι της Τρίτης 7/6 ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, «Love it», μετά την αποχώρησή του από το The Masked Singer. Μεταξύ άλλων, αποφάσισε να μιλήσει για πολύ προσωπικά του ζητήματα, όπως τη δύσκολη περίοδο του κορωνοϊού που παραλίγο να έχανε τον πατέρα του, αλλά και για τον χαρακτήρα που έχει κρατήσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στις πίστες και κατ' επέκταση, στον χώρο της showbiz.

Οι δηλώσεις του Χρήστου Χολίδη για το χαρακτήρα του

«Η φωνή σε κάνει τραγουδιστή και ο χαρακτήρας σου κάνει την καριέρα. Αλλοιώνεται ο άνθρωπος αν δεν έχει βάσεις, εξαρτάται από τις αρχές από την οικογένεια», είπε αρχικά.

«Δεν νομίζω ότι έφτασα ποτέ να την ''ψωνίσω''. Ήμουν προσεκτικός. Έλεγα ''δε θα έρθει η μέρα που θα με παρακαλάτε όλοι;''. Και ήρθε αυτή η μέρα αλλά σκέφτηκα το καλύτερο για μένα και δεν έδωσα σημασία, δε συγκινήθηκα να πω ''τώρα σας έχω από κάτω''. Πρέπει να τα βλέπεις πιο αποστασιοποιημένα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο αγαπημένος τραγουδιστής».

«'Οταν έρθει το πλήρωμα του χρόνου, πιστεύω πρέπει να κάνεις ό, τι είναι καλύτερο για σένα, όχι να αδικήσεις ή να κοροϊδέψεις ανθώπους. Απλά να συνεχίσεις με το κεφάλι ψηλά», συμπλήρωσε ο Χρήστος Χολίδης.

Η συγκινητική εξομολόγηση του Χρήστου Χολίδη

«Σήμερα ο πατέρας μου είναι καλά αλλά κοντέψαμε να τον χάσουμε. Φοβόταν τον κορωνοϊό, δεν ξέρω αν κάνει να τα λέμε αυτά, δεν πήγε στον γιατρό και χάσαμε τα νεφρά μας. Ο γιατρός του, μάλιστα, ήταν ο πρώτος που μου στάθηκε και δόξα τον Θεό τώρα είναι καλά. Κάνει αιμοκάθαρση, είναι μια χαρά και βρίσκεται στο χωριό όπου και ξεκουράζεται».

«Του στέλνω την αγάπη μου. Θα σας πω και κάτι, μην σας τύχει ποτέ. Το πιο δύσκολο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι ο πρώτος που μαθαίνει τα νέα. Ο πρώτος ήμουν εγώ και έπρεπε μετά να το πλασάρω στον άλλον ώστε να καταλάβει ότι η ζωή θα είναι από δω και πέρα έτσι».

«Αυτό που πέρασα εγώ με τον κορωνοϊό ήταν απαράδεκτο. Δηλαδή δεν έχω λέξεις να το εξηγήσω, πέρασα πολύ άσχημα και ήθελα να βγω στον δρόμο να τρέχω. Δεν μπορούσα καθόλου, ήμουν χάλια ψυχολογικά.

Πέρασα και τον κορωνοϊό, το πέρασα όντας εμβολιασμένος και την δεύτερη μέρα ήμουν μια χαρά αλλά η κλεισούρα και όλο αυτό δεν το μπορούσα καθόλου», ολοκλήρωσε ο γνωστός τραγουδιστής.