«Αν δεν συνεργαζόμασταν δεν..» - Το επικό σχόλιο της Δανάης Μιχαλάκη για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Θα πρωταγωνιστούν στην παράσταση Αντιγόνη του Σοφοκλή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Αν δεν συνεργαζόμασταν δεν..» - Το επικό σχόλιο της Δανάης Μιχαλάκη για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

Την Τρίτη 7/6 το μεσημέρι η Ελένη Μενεγάκη υποδέχθηκε την πρωταγωνίστρια των «Άγριων Μελισσών», Δανάη Μιχαλάκη, η οποία αποκάλυψε το πως κέρδισε τον ρόλο της Δρόσως αλλά και το τι συμβαίνει με τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη φέτος το καλοκαίρι θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Αντιγόνη», το γνωστό έργο του Σοφοκλή που θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα, ενώ στον θίασο θα βρίσκεται και ο σύζυγός και ηθοποιός, Γιώργος Παπαγεωργίου.

Η Δανάη Μιχαλάκη μιλά για τον σύζυγό της, Γιώργο Παπαγεωργίου

«Στο έργο θα παίζω δίπλα σε πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα. Την αδερφή μου στις Μέλισσες, Ελένη Τρίγου αλλά και τον σύζυγό μου, Γιώργο Παπαγεωργιού, με τον οποίο παίζουμε μαζί πρώτη φορά», ανέφερε η ηθοποιός και συνέχισε: «Αν δεν παίζαμε μαζί, δεν θα βλεπόμασταν».

«Στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, αν είχε περιοδεία μόνο ο ένας και ο άλλος θα πήγαινε κάπου να τον βρει», κατέληξε η ηθοποιός.

«Περιμένω με μεγάλη χαρά τη συνεργασία με τη σύζυγό μου»

Το μεσημέρι της Τρίτης (24/5) μέσα από την εκπομπή «Κυψέλη» προβλήθηκε η συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα της εκπομπής ο Γιώργος Παπαγεωργίου ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα. Από την άλλη, ο γνωστός ηθοποιός δεν δίστασε να αναφερθεί και για την συνεργασία με τη σύζυγό του, Δανάη Μιχαλάκη.

«Η συνεργασία μου φέτος με την Δανάη (Μιχαλάκη) είναι κάτι το οποίο το περιμένω με πάρα πολύ χαρά. Δεν αγχώνομαι καθόλου, όσο αναφορά το μεταξύ μας καθόλου. Αυτό που δύσκολα θα έκανα, το έχουμε συμφωνήσει με την Δανάη είναι να την σκηνοθετήσω.

Αυτό δεν θα θέλαμε να μπούμε σε αυτή την διαδικασία. Δεν θα θέλαμε δηλαδή αυτό το ρόλο του ηθοποιού και σκηνοθέτη να ο βάλουμε στο μεταξύ μας.»