Δεν ήταν η Χατζίδου - Αγκαλιά με πρώην παίκτρια του Survivor το 2017 ο Άρης Σοϊλέδης

Η κοινή φωτογραφία τους στα social

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δεν ήταν η Χατζίδου - Αγκαλιά με πρώην παίκτρια του Survivor το 2017 ο Άρης Σοϊλέδης

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του φετινού Survivor, είναι αδιαμφισβήτητα ο Άρης Σοϊλέδης! Ο ποδοσφαιριστής και νυν παίκτης της μπλε ομάδας μονοπωλεί συχνά πυκνά το ενδιαφέρον του κοινού, είτε με τη σχέση του, είτε με όσα συμβαίνουν στο παιχνίδι είτε με πράγματα από το παρελθόν του που δεν γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Αγκαλιά με τη Βαλέρια Χοψονίδου ο Σοϊλέδης

Ο ποδοσφαιριστής φαίνεται πως είχε μελετήσει καλά τα βήματα πριν μπει στο ριάλιτι, μιας και είχε επαφές με πρώην παίκτες του Survivor που θα μπορούσαν να του έχουν δώσει μια ιδέα για το τι συμβαίνει εκεί. Η Βαλέρια Χοψονίδου, που συμμετείχε την περασμένη σεζόν στο παιχνίδι, είναι χρόνια φίλη του, κάτι που ίσως αρκετοί δεν γνώριζαν, και ο Σοϊλέδης είχε δημοσιεύσει το 2017 μία κοινή τους φωτογραφία.

Η τραγική ιστορία και ο χαμός του αδερφού του

Τον Ιούλιο του 2018 κανείς και τίποτα δεν μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή. Ζει εκτός Ελλάδος για τις ανάγκες της Στεάουα Βουκουρεστίου και βλέπει το όνομά του σε κάθε αγώνα να γράφεται με ακόμα πιο φωτεινά γράμματα. Ομως όλα αυτά, ύστερα από ένα τηλεφώνημα, παύουν να έχουν αξία. Ο Αρης Σοϊλέδης μαθαίνει πως ο 38χρονος αδελφός του πέθανε από ανακοπή καρδιάς.

Το τηλέφωνο του φεύγει από το χέρι και χωρίς περαιτέρω σκέψεις, πηγαίνει στο αεροδρόμιο για να βρεθεί με την οικογένειά του. «Δεν το πιστεύω πως ήρθε η ώρα να σε αποχαιρετήσω τόσο νωρίς ΣΑΦΑΚΑ ΜΟΥ. Πάντα θα θυμάμαι τις τρέλες σου και το πόσο διψούσες για περιπέτειες. Ξεπέρασες όμως τα όρια ΑΔΕΡΦΟΥΛΗ Μ. Να ξεκουράσεις την ψυχούλα σου γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ κι εμείς θα σε θυμόμαστε για πάντα R.I.P», έγραψε ο ποδοσφαιριστής για τον αγαπημένο του αδελφό στο προφίλ του στο ίνσταγκραμ και πλήθος κόσμου του ευχήθηκε να τον θυμάται για πάντα. Ο παίκτης του «Survivor» δεν θα τον ξεχάσει ποτέ, αντίθετα η σκέψη του τού δίνει τη δύναμη να συνεχίζει στη ζωή του, όποια αντιξοότητα και αν βρεθεί στον δρόμο του. Εννοείται πως το γεγονός αυτό τον έδεσε στο μέγιστο βαθμό με τη μητέρα του.